![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şu anda 100.Yıldaki kadar iyi değiliz, ama ileride olabiliriz...O kadroya yakın bir kadro var elimizde, hatta bazı bölgelerde daha da üstünüz şimdi...Tabiiki hemen kıyaslama yapmak doğru değil, daha çok erken sonuçta, ama geleceğe umutla bakabiliyoruz en azından, o ışığı görebiliyoruz...Bide Sinan Engin, Sivok-Zapo ikilisini aldığımda herkes dalga geçiyordu şimdi sesleri çıkmıyor demiş, çok doğru bence, adam özür istemiyor, delikanlı gibi çıkıp Sinan haklıdır deseler iyidir diyor...Bunu yapsınlar bari!..İlk aklıma gelen Celal Kolot mesela, ama pardon, delikanlıysa çıksın konuşsun dedim, o zor çıkar!..Taraftarlar arasında da vardı tabii, yine kazmaları topladı koca kafa diyenler de vardı!..Görüyoruz Sinan Engin'in dediği gibi, her şey ortada... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100.yıl ile kıyaslama yapmak yanlış.. O dönemin kadrosu ve o dönemin teknik hocası ve o deönemin takım ruHu bambaşkaydı.... Bu sezon şimdilik sadece iyiyiz.. İlersini bilemem ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 yıldakı kadrodan daha ıı bı kadroya sahıbız yeterkı futbolcular kendılerıne guvensın alınan galıbıyetler bızı havaya sokacak tabıkı ama sınanın dedıgı gıbı de abartı olur evet transferlerde ılk defa bu kadar sanslıyız dıye dusunuyorum ama oncekı transflerınde cıkıp konussaydı hatalı transferler dıye bugun belkı ozur dıleyenı cok olurdu basarısızlıklarda oturup basarılarda konusmak olmaz ben bu sene takıma guvenıyorum yeterkı onlarda kendılerıne guvensınler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o sene gibiyiz ama zaman ilerledikçe atmosferdeki ortam bambaşka oluyor geliyoruz gümbür gümbür bekleyin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 100. yılda sergen vardı. nasıl daha iyi bir kadroya sahip olabiliriz ki. delgado - sergen kıyası bile yeter. sergen bambaşkaydı. bobo mu ilhan mansız mı. giunti mi cisse mi. pancu nun en iyi zamanıydı. hem defansif hem ofansif iyiydi. pascal nouma vardı ki iyi bir nouma yı ne nobreyle ne boboyla değişirim.özledim 100. yılı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |