![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok guzel bır fıkır yda 5 dakıka boyunca sessiz kalmak ve alkıslarla tempo tutmak
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok güzel bir fikir lütfen yapalım.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sessiz kalmak olmaz ..Alkışlamak en güzeli bence eminim diğer arkadaşlarda İBB maçına pankartlarla geliceklerdir.
__________________ BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bgn gazetede okudum öle çıkcaklarmış zati öle yasıo
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben tuzladan geliyorum maça düşün..
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep beraber Olimpiyata Doğu Kapalıda Buluşalım Beşiktaşforumndan olanlar El kaldırsın yapıcaz . . . ![]() KAZIM ABİ ALLAHTAN RAHMET SEVDİKLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM : : : Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Önce kendim kesinlikle gitmeye karar verdim sonra da tam 3 kişiyi aşka getirdim, herkes çevresindekileri havaya sokmaya çalışsın.. zaten tek başına gidip gelmek gerçekten zor olur mutlaka en azından bir arkadaş bulmaya çalışın.. eminim ki cumartesi akşamı sağlam ses çıkartan ateşli bi taraftar grubumuz olucak, Bu arada biz herkesede uygun olması açısından 20 milyonluk açık tirbünde olucaz, kim ne konuşursa konuşsun büyük kalabalığında orda olucağını sanıyorum zaten
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu emre101 tarafından (26-09-2008 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | mekanın cennet olsun kazım abi pankartıyla sahaya çıkılabilir ve tabi siyah forma kesinlikle olmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |