Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı
sen nie kendi kendine bi havaya girmişsin ki böle? Oku bakim yazdıklarımı; toraman kalsın, üzülmez gitsin die bişey yazmışmıyım? Kendi azınla diosun gs-fb ister die. Onların etikleri yok mu? Artı 150 milyar ceza neyine yetmiyo? Kaçımız o kadar parayı bi arada gördük? O kadar ceza ödeyen adam bi daha yapar mı bunu? Ayrıca bunca zamandır, üzülmez kaç kere olay çıkardı, toraman kaç kere çıkardı?
Ben burda adamların yöneticiliğini eleştiriyorum. İi futbolcunu elinde tutacaksın. sadece kowmak mıdır disiplini sağlamanın yolu? |
Onların etikleri yokmu dediğin takımların tarahileriyle kendi takımımızın tarihi bi karşılaştır bakalım onların etik değerleri neymiş varmıymış??? Daha önce Beşiktaşın kaptanları böyle bir olaya karışmışmı?? Bunlar normal oyunculardan farklı bunlar kaptan. İmam cemaat olayı yani... Senin kaptanların bunu yaparsa normal futbolcuların neler yapar onuda bi düşün.. Benim cevabım sadece sana değildi ben iki konuyu birleştirip cevap verdim sizin necati olayınız ve bazı arkadaşların toroman kalsın üzülmez gitsin yorumları.. Bu kavga olayını bi aile kavgasınada benzetebiliriz anne babası kavga eden çocukların psikolojileri nasıl bozuluyorsa şuan kamptaki futbolcuları çoğuda aynı durumdadır.. İki oyuncu birbirlerine nasıl bir kin beslemişlerse bir terlik yüzünden bu kadar acımasızca kavga edebilmişler bide olayın bu boyutu var. Onun için herşeye bu kadar takılmayın