![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kusura bakma ne demek ya... Bu resmen bilerek yaptım demek.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne pişkinlik bu ne yüzsüzlük yaa... ne dememizi bekliyo "aaa ne demek ne önemi var azıcık liderliğimizi kaybettik o kadar senden değerli mi?" dememizi miii ne saçma bişey bu yaa ...resmen delirdim akşamm ... şimdi rahat uyuyosundur eminimm ... yüzlereine tükürücem ama acırım tükürdüğüme...!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kolumbiya da bir futbolcu´yu vurmuslardi penalti karcirdi diye..... böyle devam ederse yakinda hakemlerimizin de basina gelmeye basliyacak böyle olaylar....cünkü o bülent yildirim´in yüzündeki ifadeye iyi bakin golleri iptal ederken.....iste o an elimde silah olsa katil olrurum serefsizim...... neyse önemli olan bizim bu olaylari takip etmemiz...yani bir black-list yapip oraya aldigimiz hakemlerin bundan sonraki haftalarda hanki maclari yönettiklerini takip edip dogru gitmeyen seyleri duyurmak. mishal simdi bu hakem 3-4 ay 2. veye 3. lig´de mac yönetmeli demi? bakalim.....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bugün fanatik gazetesini okumanısı tavsiye ederim gerçekleri yazmış ....O ANDAN İTİBAREN BÜLENT YILDIRIM ŞOV BAŞLADI 58 DE NOBRE NİN NİZAMİ GOLÜNE FAUL DİYEN FIFA KOKARTLI HAKEM 83 TE NOBRE NİN PASINDA DELGADO NUN TOPU AĞLARLA BULUŞTURDUĞUNDA YİNE FAUL E HÜKMETTİ. TESADÜFE BAKIN Kİ; GEÇEN SENE TRABZONDA RÜŞTÜYÜ HAKSIZ YERE ATAN İNÖNÜDE TORAMANA KARŞILIK BARIŞI İHRAÇ EDİĞİ İÇİN BEŞİKTAŞ TÜRÜBÜNLERİ TARAFINDAN YUHLANAN HAKEM DE BÜLEN YILDIRIM DI aynen böyle bravo fanatik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | aaa ne kusuru canım oLur mu öyLe şey .. önemLi değiL ya hiç dert etme .. ne oLucak ki en fazLa bi şampiyonLuğu daha eLimizden aLırsınız !!!! ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi ne kusur olacakki senin ta tövbe tövbe ya işte bu puan kayıplarını sezon sonunda arıyoruz sonrada 3 kuruşluk adamlarla avrupa kupasına katılma konusunda tartışmaya giriyoruz hem şampiyonluk engelleniyor hemde avrupa kupası HAKEM DÜDÜĞÜNÜ AS ARTIK SEN TARAFSIZ DEĞİLSİN ÇÜNKÜ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ulan iş işten geçtikten özür dilesen nolucak 2 puanımızı çaldın bu mübarek aylarda beşiktaş taraftarını üzdün ya Bülent hoca seni ALLAH'a havale ediyorum başka bişey demiyorum hakkımızı ödüyemezssin | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |