![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tek forvet çift forvet davasından çok bence istanbul belediye daha istekli geldi bana.bizimkilerde bir rehavet olduğu ve özellikle tello cisse ve oyuna girdikten sonra uğur un istekli oynamadıklarını gördük.ayrıca sivok zapo dan birinin eksilmesi halinde defansdaki uyumun nasıl bozulduğunu da gördük. | ||
| | |
| | #2 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Her maça aynı taktikLe çıkamazsın. Rakibe göre, sahaya göre taktik değiştirmek zorundasın. Çift forvet dedik dedik oynattığın maça bak. Yinede bu maç bizim hakkımızdı. 1 goL oLsa birşey demiycem ama 2 goL vermezsen, bu takım ne yapsın Sayın (!) BüLent YıLdırım. Demek ki 3. goLü atsak onuda vermeyeceksin . Biz artık daha napaLım yani bariz goLLerimiz veriLmiyor. Sonrada 'Kusura Bakmayın' diyosun ALLah razı oLsun Kardeşim ! Siz maçı katLedin hiç önemLi değiL hiç !
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
.. | |||
| | |
| | #4 | ||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hoaca oyunu okuyamiyorki takdigi olsun maca hazrlanmadigi rakibini gecen sene yenilmesine ragme hala iyi analiz edememis bu da onun BJK yi kaldiramadigini uc bes gomlek dusuk oldugunu belgeler | ||
| | |
| | #5 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ben demiştimleri bırakalım artık. Hele ki kapak olsunlar, yuvarlanıp uçsunlar... Gerek yok bunlara. Beşiktaş'ın çift forvet oynaması gerektiğini tabii ki maçına göre ve Delgado'yla çift forvet oynayarak çok zorlanacağımızı düşünenlerden biri de benim. Ama sonuca göre yazmak doğru değil. Geçen hafta da Antep'i çift forvetle, 3-0 gibi güzel bir skorla devirdik. Yalnız orada, birçok artımız vardı. Örneğin, Delgado'suz Cisse ve Serdar'lı orta saha. Sağ bekte Toraman.. Ertuğrul hocanın basının ve köşe yazarlarının gazına geldiğini düşünüyorum. Büyük maçlarda ve deplasmanlarda maç sistemi kesinlikle 4-2-3-1 olmalı fikrimce...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (28-09-2008 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (28-09-2008 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #7 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rakibe göre taktikle çıkılmalı... | ||
| | |
| | #8 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rakibe gore taktik olmaz kendi bi taktigin olur ve onu oynarsin macin icinde duruma gore bu sistemin degisik varyasyonlarini yaparsin ne lan bu boyaci kupumu bi mac 4 5 1 bi mac 4 4 2 bi mac 4 4 1 1 ne bu boyle bi anlayismi olurmus herkez takmis macina gore macina gore ne macina goresi kardesim ne dedik burda 2 cift liberolu sistemde devam etmeli takim zamanla bu sistem takimin ustune oturacaktir orta sahanla defansin forvetten uzak kaldigi icin 4 2 3 1 sistemi kisir gibi gorunuyordu ama zamanla takimin kendine guveni geldikce orta sahan ve defansin rakip alana daha yakin oynamaya baslayinca boyle bi sorunun kalmazdi luce donemindede besiktas 3 5 2 nin degisik varyasyonlarini oynardi mac tehlikedeyse son 20 dakikada besiktas hamlelerini yapardi boyle sacma seymi olurmus hermac ayri sistem
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #9 | |||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
| | |
| | #10 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rakibe göre taktik yapılmasından yanayım ben her zaman | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |