![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık ben o umudumu kaybettimm... ne yazıkki kaybettim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | IFAB Kararları Karar 3: Kaleci topa eli veya kolu ile dokunduğundan topu kontrol altına almış sayılır. Topa sahip olmak kalecinin topu bilerek elle veya kolla kontrol etmesi durumunu da kapsar. Fakat hakem, kaleci bir kurtarış yaparken topu çeldiğinde veya topun kaleciden sektiğine kanaat getirirse bu durumda kaleci topu kontrol etmiş sayılmaz. Eğer kaleci topu 5-6 saniyeden fazla elle veya kolla tutarsa zaman geçiriyor olarak değerlendirilecektir. ÇOK BİLENLERİN DİKKATİNE SUNULUR!!! Yorumları merakla bekliyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu penche 28 tarafından (28-09-2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off off nedir bizim bu çektiğimizz hakemlerden . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bence maçların adil olması için şöyle Ajdar gibi bi adam yada ne biliyim Cemil ipekçi mesela bu adamlardan birini koymak lazım hem federasyonun başına hemde Merkez hakem komitesinin başına..Çünkü şu anki herkes formasını çıkarmadan bu işi yapamıyorlar demek ki anca öyle futboldan pek anlamayan pek ilgisi olmayan adamlar gelmeli ki üzerlerinde herhangi bir forma olmadan atama yapabilsinler çıkar gözetmeksizin yönetebilsinler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben türk futbolu deyince gs , febe , bjk nin rekabetini anlıyorum . Diğer ülkelerde durum bu değil
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre nin golü gol.delgado nun golü gol gerisi yalan . bu bölümde top kaleciye deydimi kontrolündedir die bişey yazıo doğrudur top kalecinin kontrolündeyken topu almak için 18 içerisinde kaleciye müdahale yapamazsın ama nobrenin müdahalesi topa kaleciye değil.ibb kalecisi mehmet ali nobrenin topa müdahalesini önlemek için topla atladıktan sonra sakatlanıyor. ya geçen hafta nondanın yükselip top kaleci serdarın elindeki topu almak için topa müdahale etmeden serdar a yüklediği pozisyona devam diyen zihniyetler bu pozisyona gol değil derse bu 2 yüzlülüktür. kurallar açık ve net. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu kadar futbol bilgisinden uzak yorumları hayretle karşılıyorum. Kalecinin hakimiyeti topa temas ettiği anda başlar, kaleci topu tek eliyle tuttuktan sonra nobre gelip gol vuruşunu yapıyor. Bu ince noktayı iyi kavrayalım. Kural açık gerisi havanda su döğmek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |