![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu kadar futbol bilgisinden uzak yorumları hayretle karşılıyorum. Kalecinin hakimiyeti topa temas ettiği anda başlar, kaleci topu tek eliyle tuttuktan sonra nobre gelip gol vuruşunu yapıyor. Bu ince noktayı iyi kavrayalım. Kural açık gerisi havanda su döğmek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yorum değil bu kural. Seninle tartışmayı futbolu öğrendiğin zaman yapmamız daha uygun olur. Seviyesiz tartışmalara girmem...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adnan ve azize olduğu sürece bizde de böyle pısırık başkan olduğu sürece biz burda bi taraflarımızı da yırtsak boş arkadaşlar nobre'nin ilk pozisyonu bana göre de faul ama ahmet hoca olacak şahsiyet geçen hafta nonda pozisyonunda ''ne kuralı burda kurala murala bakılmaz nonda azcık ittiriyo tamamen nizamidir '' diyipte bu hafta kural nutukları atıyorsa söyleyecek bişey de yoktur azize nin köpekliğini yapmaya dewam etsinler sonra azize onları toplasın istediği soruları sordurtsun fb tv de bizim basınımız maalesef bu kadar daha şimdiden Kazım Kanat ı aratmaya başladılar....
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |