![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir olay olmuş insanlar oyuncu kayırıyorlar üzülmez çok kötü oynuyor olabilir( gönderilebilir performansından dolayı ) fakat bu olayda 2 kişi var birini affedip diğerini gönderirsen bundan sonra takımda nasıl bir disiplin sağlarsın yeni gelenler ne düşünecek takımda nasıl bir bütünlük oluşturacaksınız(bugüne kadar hiç sağlayamadınız sn. yönetim ve sn.menajer) bu olaydan dolayı ikiside kalır ya da gider , ikisinide aynı karar verilmelidir. asıl durum şudur ki beşiktaşımın kaptanları kabadayılar gibi kavga eder gelmiş profesyonellikten bahseden bu insanlar bütün takım önünde nedeni ne olursa olsun kapışıyorlar çok iiii ouncu olmak yetmiyor arkadaşlar aynı zamanda davranışlarda önemli bizim kaptanlarımız vedat (okyar)kaptan atom karınca rıza kaptan , kaptan şifo mehmet gibi her anlamda profesyonel ve rakip takımların bile saygı duyduğu insanlardı........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | TORAMANIM BENİM !!! SATILMASIN !!!!!! BİZ HEP İYİ OYUNCULARIMIZI SATMAK ZORUNDAMIYIZ ! NEFRET EDİYORUM!! KAÇ GÜNDEN BERİ PERİŞAN OLDUM !!! NE OLUR İBRAHİM TORAMAN KALSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bu gidişeee bi son verelim toramanı göndermeyelimmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bende sonuna kadar destek veriyorummm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaşlar ne diosunuz siz ya toraman hiç biyere gitmesin anlatsınlar nie affettikleri o zmn o şampiyonluk görmeli tip meselesi diil bu cisse sakatken o olmasa ne yapcaktık şimdi yni oyuncu geldi diye değerlerimizi kaybetmeyelim sesimizi duyuramazmıyız yaaaaaaaaa
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer iille de gidecekse gs ye gitmesin.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nokta.....
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | i. toraman kesınlıkle kalmalıı nouma dan sonra en cok sevılen futbolcudur toraman. i.toraman bjkın en guzel durusunu yasıtan bır oyuncudur .noumadan sonra bunu kaybettmek bızım ıcın felaket olur
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67137-toramani-kaybetmek-istemeyen-bjk-taraftari-buraya/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-07-2008 20:46 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |