![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu mhk bulent yildirimi ileride bizim macimiza yine verirse ben o maca gitmem ve tum besiktaslilarin o maca gitmesini istemem aksamdan bu yana hala yamuk agizla geziyorum kufretmekten agzim yamuldu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bunları dıyecegım aklıma gelmesdı ama hll olsun valla
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
diye ÇARŞI NIN koptuğu Sivas maçını ve ona benzer bir iki maçın uğultusu hala kulaklarımda,BEŞİKTAŞ DURUŞUNU ağızlarına YILDIRIM DERTÖRENLE dolayan bu iki zatı muhterem sayesinde bugünlere gelmedikmi SAMSUN MAÇIYLA BAŞLAYAN ÇÖKÜŞTE LUCESCUNUN YANINDA FUTBOLCULARA MAÇIN HÜKMEN BİTMESİ İÇİN KIRMIZI KART GÖRMELERİNE TEŞVİK EDEN KENDİSİ DEĞİLMİ VE SONRASINDA BEŞ KIRMIZI YANİ BEŞ ASINDAN YOKSUN ARDI ARKASI GELMEYEN MAĞLUBİYETLERİ BAŞLATAN BU ZATI MUHTEREM DEĞİLMİ?ARKADAŞLAR LÜTFEN YAKIN GEÇMİŞİ UNUTMAYIN SİNANIN BU SOVLARINA KANMAYIN BJK DURUŞU DEYİP "ALAATTİN ÇAKICIYI" BJK TRAVEL TURİZM ŞİRKETİYLE YURT DIŞINA ÇIKARIP BİZİ REZİL KEPAZE EDEN BU ZATI MUHTEREM DEĞİLMİ?OFBEEE KİMLERE KALDI BU KULÜP NERDESİN SÜLEYMAN SEBA?
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | geçen senede çalınan puanlarımızı eklersen , bu takım yine şampiyon olurdu...ayrıca futbol takımlarının bir ritm kazanması , bir hava kazanması gerekir ki beşiktaş bu kadrosu ile o ritmi kazandığı zaman çok başarılı olacaktır...ancak buna geçen sene de izin vermediler, bu senede sanırım yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladılar...en basit örneği galatasarayın konya ya attığı ikinci gol , bariz faul var ama golü veriyorlar, beşiktaşın nizami golünü vermiyorlar, iki pozisyonu ofsayt ile alakası yok ama ataklar kesiliyor ,maçtan sonra hakem özür diliyor...özet olarak tabiki beşiktaş kusursuz değil ama hakkımız yendiği zamanda ,biz zaten kötü futbol oynuyoruz dememeliyiz ,sonuna kadar hakkımızı aramalıyız ....
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sinan engine gelene kadar bu rezillikler ,efsane başkan süleyman seba'yı tribünlerde istifaya davet edenler beşiktaş tribünlerini terk etmeliler...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeter artık yazık bu insanlara ben bir taraftar olarak lisanslı formamı alıp lig tv de izliyebiliyorum (hataydan) benim moralim sıfır oluyor keşke bu pozisyonlar olmasaydıda yenilseydik bu kadar üzülmezdim.fenerbahçe başkanı bu sözünü unutmuyorum böyle diyordu maç sahada kazanılmadığını yeni öğrendim dedi.bu hakemler yüzünden ezilen taraf hep biz olacakmıyız.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Tutmayın sinan babayı ne yapcaksa yapsın yawww ![]()
__________________ ******M @ V ! Ş * @ F L U***** | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |