![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #81 | ||
|    Toraman için  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     NE DEMEK İSTİYOSUNUZ BU TAKIMA EMEK VEREN OYUNCULARI Bİ CIRPIDA SİLMEMİZ Mİ LAZIM 
				__________________   Alayına isyan ,inadına TORAMAN  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #83 | ||
|    BABA HAKKI  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     tormanının kalmasını bende isterim ama üzülmez gitcekse toromanda gitsin ayrıcalık olmaz kalcaksada ikisi kalsın gitceksede ikisi beraber yollansın ki yönetim herhalde aldıgı karardan vazgeçmez       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #85 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 32  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |    
 ben de toraman a DESTEK VERENLERDENİM.O DA GERÇEK BEŞİKTAŞLILARDAN ONU HERKES GİBİ BİZDE SEVİYORUZ MERAK ETME TORAMAN TARAFTAR ARKANDA SENİ SEVİYORUZ.NOLUR BİR DAHA KAVGA ÇIKMASIN.YAKIŞMAZ BİZE    
				__________________    Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu rabıa seckın tarafından (09-07-2008 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #86 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     toraman bu takımdaki ender gerçek beşiktaşlılardan biri bu takım halkın takımı toraman halkın bu takımda en sevdiği isimlerin başında gelio yönetim toramanı gönderirse bizi hiç sayar son 1 hftada 1000e yakın mail atıldı kulübe ama hala satıcaz diolar toraman yoksaa bizde yokuzz bu adam giderse ne forma alırım ne bişey.. !!!!!defol git sinan engin!!!!    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #87 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     herkes  gıtmesın  dıyo kımse kulube  maıl  atmıyo  arkadaslar  maıl  atın  bıraz  kulube  ya    
				__________________   BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR  |  ||
|   |        |  
|    |  #88 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     toroman beşiktaşlılığın simgesi lig tvye yaptığı röportajı izledim gerçekten yürekten beşiktaşlı olduğunu bir kez daha anladım TOROMAN in üzülmez OUT       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67137-toramani-kaybetmek-istemeyen-bjk-taraftari-buraya/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 08-07-2008 20:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |