![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nedense herkez birden denizli düşmanı olmuş. adam neyi yanlış söylüyor orada. siz en son oynana İBB maçından ,kadrodan,taktikten şikayet etmedinizmi sanki ertuğrul her maçta doğru adam doğru taktiklemi çıkartıyor takımı antep maçında istatiksel verilerde onlar bizden daha iyi,sonuca gitmesini bilmediler. zorlama ile maç aldık şu ana kadar.keyif larak oh bee rahat bu maçı bitiririz dediniz. ben diyemedim. gökhan zan oynamdığı sürece takım gol yemedi.o oyuna girdi onun hataları (uğurla birlikte ) ile biri gol oldu,diğeri direkten döndü. geçen sen yediğimiz gollerin tekararını yaşadık. ozamanda bu kazma gökhan vardı. zapotcni bile gökhana fırça attı, hataları yüzünden peki ertuğrul neden gökhanı aldı.toromanın suçu neydi gaza gelerek hemen denizliye saldırmayın. o adam gs de ikende fenerde ikende ben beşiktaşlı mustafayım diyen biridir. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ama denizli taraflı yorum yapıyor dikkatinizi cektiyse surekli i.b.b nin nasıl gol atabilecegini soyledi ve golden sonrada spikere gore alkısladı.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
| | |
| | #3 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #4 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunu bilmeyen birisi bile admın GS maçlaında yaptıüı yorumlara ve bizim maçtaki yaptığı yorumlara kıyaslama yaparak bile anlayabilir. Kimsenin de gaza felan geldiği de yok.... | |||
| | |
| | #5 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Burada senin yanlışın var. Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olduğunu dile getirdiğine defalarca şahit oldum. Kesinlikle Beşiktaşlı, bu mevzu ayrı ama ondan eminim.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #6 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ama eskiler bilir ve söylerler GS li olduğunu... Madem Beşiktaş lı da nie her maçta rakiplere yönelik şu söle yaparsa gol atabilir şöyle oynamalı diyor.. Beşiktaş lı ise Beşiktaş ile ilgili yorum yapar. 1 tane bile olumlu yorumunu görmedim ben Denizli nin.. Ama cincon maçlarında adamın işler yolunda gittii zaman ağzı kulaklarına varıyor.. Bu ne biçim Beşiktaşlılık.. Beşiktaşlılık dile getirme ile orda burda ben Beşiktaşlıyım demeyle olmazz.. Beşiktaş lı olduğunu Hissettireceksin.. Ben bile hissedemiyor farklı duygular hissediyorsam o adamın Beşiktaşlılığından şüphe duyarım. | |||
| | |
| | #7 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gökhan zan oynamdığı sürece takım gol yemedi.o oyuna girdi onun hataları (uğurla birlikte ) ile biri gol oldu,diğeri direkten döndü. [/quote] gol pozisyonunda gökhan hatalı değildi ,o zaten adamı ile beraber koşusunu yaptı ,arkada uğur kacırdı adrıanoyu...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
| | |
| | #10 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Benim de aklımdan geçti ama umarım onun için hep hayal olarak kalır. Beşiktaşlı, hiçbir çıkar uğruna Beşiktaş'ın başarısızlığını temenni etmez.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |