![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizlidan başka Beşiktaş maçlarını yorumlayacak adam mı yok
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| | |
| | #3 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaptığı tüm yorumlar BJK ui karalar ve alaya alır nitelikte. Yorumların büyük bir çoğunluğunu da rakip takım şöyle yaparsa gol bulur böyle yaparsa gol bulur niteliğinde. Bu Lig Tv yi kınıyorum. Başka insan mı yoktur. Dün cinconların maçında cinconlar Gol atamadı die göbeğinden çatladı herif. Sonra da goller dizilince gülücükler kahkahalar. Bu izleyiciye nasıl bir maç anlatımıdır nasıl bir maç yorumudur.. Dünyanın neresinde böyle gerzek bi durum var.. Ben adamın maç spkikerinin sözünü kesip labalı şekilde maç yorumlamısı için mi para veriyorum Lig Tv ye.... Arıcam zaten yakındır. Ağzıma ne geldiyse söyliyecem.... Yetti bee.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denızlı once kume dusurdugumu vestelı dusunsunnn ondan hoca olmaz sankı fb bsındayekn 6 yabancıyı saha ben surdumnmm denızlıden ne hoca olur ne yorumcu ancakkk bjk dusmanıo olur senı bjk baında gorecegıme kendımı ıntahar ederım daha ııııı
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim macta surekli i.b.b nasıl gol atması gerektiğini soyleyip durdu gesye nin macındada gesyenin nasıl gol atması gerektiğini bizim yediğimiz golden sonra bilmem dikkatini cektimi spiker mustafa denizlide alkıslıyor bu golu dedi
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu yaptigi yorumlar ayri bi giciklik bide kaleciyi hatirlarsaniz ambulansa koydular adam beyin kanamasimi geciriyor ne oldugu belli degil salak salak guluyor bide orda uyuz etti beni iyice
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk başarısız olunca demirören gidecek ertuğrul gidecek denizli gelecek.aklı sıra bunları düşünüyo
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazıları denizlinin tuttuğu takımada yorum yapmış ;arkadaşlar cem papilada beşiktaşlı diyor noktayı koyuyorum
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |