![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Adriano'yu Nobre tutuyordu böyle bakarsak ikiside hatalı değil ama. Nerde görülmüş rakip takımın forvetini, kendi forvetinin tuttuğu? Adam paylaşımında hep hata yapıyoruz...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gökhanın bir an evvel kendini toparlaması lazım yoksa sonu kötü olacak
__________________ Yagmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı. o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | antalya macındada gokhan vardı hatalar zıncırı 2 gol yedık zapo-sıvok ıkılısı ıyı oynuyor ıbrahım toraman oynadıgındada hata olmuyor zapo sıvok ıbrahım toraman uclusunden yoksa gokhan oynamalı saten gokhan zanla sozlesme yenılemeye gerek yoktu ibb macındada gokhan adamını tutmadı nobre tutmak zorunda kaldı forvet adamı bu kadar defans yapar sonucta gokhan zanın besıktastan gıtmesı kendısı icınde besıktas ıcınde en hayırlısı olandır cunku oynadıkca daha kotu oynuyor taraftar gozunde ıyıcene antıpatık gorunmeye basladı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar adamlara naza değdirdik cok kötü oldu . . . By Artist | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Zan ı oyuna alan hocamızı kınıyorum.... Zan dan başka oynatacak defans oyuncun mu yok? Gol S.Kurtuluş ve G.Zan yüzünden yenmiştir... Orda ben Zapo nun bi yanlışını göremedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hata Gökhan daydı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |