![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ouahahahah ![]() ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siyah beyaz yasam ölüm kardes baska renk ıstemıyoruz
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | SİYAH uLaN!!! BEYAZ uLaN!!! ALAYINA GİDER ULAN!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BAŞARIYA VEYA FORMANIN İÇİNDEKİLERE DEĞİL RENKLERE AŞIĞIZ ULAN !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz bu renkelere aşığız dedikk bunlar şaka yapıyoruz sandı heraldee... AŞIĞIZZZ SİYAHINA BEYAZINA...!!! hadi değiştirinn...!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | aynen bnde. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yağmurla birgünde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı SİYAH BEYAZMIŞ Ölümle yaşamı ayıran çizgi SİYAHLA BEYAZI ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki..
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yazık juventusa siyah beyaz renklerle 27 lig ve onca avrupa şampiyonluğu biri bunu o adama anlatsın
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |