![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaşımızın eski futbolcusu Koray Avcı, kulübümüzdegüzel günler geçirdiğini ve oradaki sıcak ortamı unutamadığını söyledi. Geçtiğimiz sezonun ortasında Siyah-Beyazlı camiadan istemeden ayrılarak Vestel Manisaspor'a Holosko karşılığında gönderilen başarılı futbolcu, suskunluğunu Zaman'a bozdu. Beşiktaş'tan bir anda uzaklaştırıldığını ifade eden G.Birliğili futbolcu, "Hiçbir fikrim alınmadan camiadan uzaklaştırıldım. Keşke bana danışılsaydı." dedi. Beşiktaş'ı çocukluğundan beri çok sevdiğini dile getiren Koray Avcı, "Beşiktaş kulübü benim çocukluğumda en çok oynamak istediğim takımdı. Çok sevdiğim bir takımdan ayrılmak zorunda bırakıldım. Beşiktaş büyük bir camia. Orada bazı kararlara imza atan insanlar var. Onların da oyuncu konusunda alternatifleri var. Kimseye bir kırgınlığım söz konusu değil. Vestel Manisaspor'un da beni istediğini sanmıyorum. Keşke benim de onayım alınsaydı." diye konuştu. Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın çok iyi bir insan olduğuna değinen Koray Avcı, arkadaşlarının başarısı için her gün dua ettiğini söyledi. Beşiktaş'ta kalıcı dostluklar edindiğine değinen Avcı, "Ben arkadaşlarım orada şampiyonluk yaşasın diye dua ediyorum. Benim de devam etmem gereken bir futbol yaşantım var. Futbolculuktan önce insanlık benim için hep ön planda. Eğer sizi istemediğiniz yere gönderirlerse orada verimli olamıyorsunuz. Ben Vestel'de bunu yaşadım. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kimse ile konuşmadım. Ertuğrul hocanın kariyeri ve insanlığı tartışılmaz." dedi. Bu sezon G.Birliği'ne transfer olan başarılı futbolcu, Beşiktaş'tan sonra diğer kulüplere adapte sorunu yaşadığını söyledi. V.Manisaspor'da parlak bir dönem geçirmediğinin altını çizen Avcı, "Gençlerbirliği'nin başarısı benim için önemli. Gücümün yettiği yere kadar futbol oynamak istiyorum. Avrupa'da oynamak her futbolcunun hayali. Ben de istiyorum ama nasip." yorumunu yaptı. ![]()
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |