![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar ben de dahil olmak üzere bu maçtan korkuyoruz o zaman biz hiç ümitlenmeyelim gruptan çıkarız falan diyeçünkü gruptaki takımlar bu takımdan daha güçlü olucak gruplarda şans faktörü de önemli
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir de bizden kat kat güçsüz bi takım bize saldırcak biz savuncaz böle düşünüyoruz ne kadar acı dimi ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence bu maçta Nobre oynamalıdır. Neden diyorsanız ön sahada basan her pozisyonun içerisinde olan tekniği sınırlı olsa bile özellikle deplasman maçlarında tek forvet oynayacaksak Nobre oynamalıdır. Hoş Bobo Nobre'den daha kaliteli bir futbolcudur ama pozisyon gereği Nobre'nin oynaması Bobo'dan daha mantıklıdır. Hiç istemesek bile aksi bir durumda forvet çiftlenip Bobo-Nobre 2'lisi olabilir.Üstelik kontraataklarda Holosko'nun getireceği toplarda Nobre'nin neler yapabileceğini herkes biliyor. Bu maçta ideal olan Nobre'dir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 50 50 diye diye adama nazar oldu yah =( kim atarsa atsın şu turu bi geçsek Allah'ın izniyle başka bişi istemiom :s
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inönüde o dev gibi savunmacıyı görünce bence de nobre oynamalı.gerekirse bobo 2. yarı girmeli oyuna.bobo , nobreye göre kat kat üstün ama nobrenin savunmayı yıpratma özelliği var dişe diş oynuyor bir de topu iyi saklıyor.sonuçta sağlam dan daha mı iyi bilecem inş kazanırız da inönüdeki şovdan mahrum kalmaz avrupalı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ne diyonuz be kardesim bi anlasam ben sizi o zaman defansi bos birakio 11 hucumcuyla yapalim takimlari hayret yaw savunacagiz tabiki avantaj kimdeyse o koruyacak avantajini bukadar mantikli birseyden bile elestirecek birseyler bulmaniz nedir anlamadim ben
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi Kartallar Bizim Bayram hediyemizi Verin sevindirin bizi yanınızda olamasak bile yüreğimiz sizinle . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |