![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence çok faydalı olur ortasahada gelmeli alınmalı He birde febelilerin içi gider alınırsa ki buda bizi mutlu eder
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnanmıyorum.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gelirse tartışmasız faydalı olur.adam ispanyada oynamak istediğini söyledi,hatta sanırım daha düşük bir ücrete gitti.bana sallama haber gibi geliyor.gelir inşallah
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer Marco'yu alabilirsek yılın transferine imza atmış oluruz, tek kelimeylen harika bir transfer olur...5 milyon € bonservis bedeli verilebilir, 6-7'ye de çıkılabilir, daha fazlası bizi aşar...Marco gibisi zor bulunur zaten, bi alırsak var yaa, o zaman görün ezikleri siz, ne ağlarlar valla, Aziz istifa derler Marco'nun bize imza attığı gün.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | walla onu bunu bilmemde gelirse iş yapar bence..zaten on liberoda 2 kişi anca görew yapıyor marco tek başına yapar bence..şampiyonluk garantilenir
__________________ BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Hem yabancı sınırlaması konusunda rahatlatır bizi hem yapacağı katkılarla da ileriye taşır takımı..Her nekadar Uğur ve Cisse olsa da ortasahaya pek güvenmiorum açıkcası..Defans ve Forvet Türkiye standartlarının çok üstünde..Marco gelirse Ocakta o konuda da sıkıntımız giderilir..Artık çok daha rahat maçlar izleriz..Umarım gerçekleşir bu transfer..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla marco gibi oyncu olsun ama adam eger ben yanlis bilmiyorsam 2.700 bin euroya imza atti betise biz kac verecezde gelecek bu adam bize onu anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun olursa sevinirim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla gelse bi türlü gelmese bi türlü | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberin tersi olucak aurelio galatasaraya gelecek.bildiğime göre daha betise gitmeden galatasarayla anlaşmıştı anlıyacağımız hülle hesabı olucak ama bize değil gsye.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |