![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberin tersi olucak aurelio galatasaraya gelecek.bildiğime göre daha betise gitmeden galatasarayla anlaşmıştı anlıyacağımız hülle hesabı olucak ama bize değil gsye.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya kaç yaşına gelmiş futbolcu ne kadar faydalı olacağı tartışılır ama cisse yi kenara çekersek seric e yer bulabilmek için iyi bir fırsat gibi gözküyor ama şunuda söylemeden edemiyeceğim adam real betis te çok iyi oynuyor son maçlarda öyle kolay kolay bırakacaklarını zannetmiyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne caçmalıyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alınmasının ne mantığı olur diye düşünüyorum eğer alacaklarsa cisseyi gözden çıkarmışlar demektir....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yabancı kont. acmak ıcın yapılabılır ben gelmesını cok ısterım bıze faydası cok olur | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende faydalı olacağını düşünüyorum orada bir problem yokta... Betis bırakırmı emin değilim....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet, dediğin gibi Cisse gözden çıkarılmış demektir...Ama 10 Cisse anca bi Marco eder bence, onun için burdan yana bi sorun olmaz...Cisse'ye verilen miktar ne kadar bilmiyorum, büyük ihtimal 1 küsür bir şeydir, onun iki katını verebilmemiz lazım Marco'ya, ancak öyle Türkiye'ye gelebilir tekrardan...Kulübe'de 6-7 milyon € gibi bonservis bedeli vermek gerekir, belkide daha fazla isteyebilirler...Bunları düşününce böyle bir transferin çok zor olduğu görülür, Beşiktaş kime yıllık 2.5-3 milyon € vermişki Marco'ya versin!..Hee, Marco bu parayı haketmez mi, sonuna kadar hakeder, ama diğer futbolcular arasında büyük sorun olur bu, özellikle de kaptan Delgado, Bobo, Holo gibi oyuncular arasında...Kısaca; olsa süper olur ama olmayacağı %99 bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 10 milyon £U yani 18 trilyon bonservis bedeli biçilmiş bir adam.Demirören bunu alacak.Bu habere inanacak kadar saf bir taraftarımız olamaz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kulübümüz’den Açıklama 02.10.2008 11:30 Bugün bazı basın organlarında yer alan Kulübümüz'ün Real Betis'in futbolcusu Aurelio'ya transfer teklif ettiği şeklindeki haberler asılsızdır. Kulübümüz, bu futbolcu ile ilgilenmemektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizim oyuncularımız bize yeter yine birileri gündem belirliyor takımı , futbolcuların kafasını karıştırmak için çıkmış bir haber olabilir
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... Konu ponte preta tarafından (02-10-2008 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |