![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aurelio çok süper olur bence diğerleri ile uyumlu yabancılık da çekmez hemde türk statüsünde keşke alabilsek
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ona verilecek miktarın takım içerisinde dengesizlik yaratması fikrine katılıyorum, ekonomik olark oyuncuların aldığı miktarların ortak bir paydaya oturması gerekir, ama aurelio ile topuz'u kıyaslamak bile büyük bir futbol ayıbıdır kusura bakmayın... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | niye aurello topuzdan cokmu iyi bir futbolcu...bence topuz aurelloya 100 basar...aurelloyuda okadar büyüttülerki türkiyede zaten milli takimda oynatiyorlar gicik oluyorum...türk vatandaslari yokmus gibi | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | insallah olmaz bu adamdan nefret ediyorum...besiktasli durusuna yakismaz böyle serefsiz futbolcu istemiyoruz...rico pasaya yaptiklarini unutmadik ayrica ezik futbolcu istemiyoruz...bizim serdar kurtulus , ugur incemanimiz var gerek yok aurello mairello falan... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | mevkisinin adamı ne olur bılemıyoruz
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahçe Stadı otoparkında yanına aldığı birkaç Fenerli çapulcu ile Beşiktaş forması giyen bir futbolcuya saldıran kişiyi bu takımda görmeyi istemem açıkçası. Ama Türkiye'ye geri döneceksede Fenerbahçe'ye döner zaten büyük ihtimalle. Betis ucuza bırakmaz gönderse bile..
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |