![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan eski Beşiktaş yöneticisi İhsan Kalkavan, "Mehmet Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu ile konuştum. Bana Aurelio’nun Beşiktaş’a yakın olduğunu söyledi. 'İhsan ağabey durum böyle böyle, ne yapalım' diye sordu. Bunu söyleyince çok heyecanlandım. Ertuğrul Hoca yönetim de istiyor. Allah’ın izniyle Aurelio Ocak’ta Beşiktaşlı olacak" dedi. ihsan kalkavana güvenirim.doğru haber gibi. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #73 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
02.10.2008 17:13:00 Beşiktaş kulübü resmi internet sitesinde yayınladığı açıklamayla Aurelio ile ilgilenildiği haberlerini yalanladı... Ama bu yalanlamayı yaparken, çok önemli bir gerçeği göz ardı etti: O da, Medyaspor'un kayıtsız, belgesiz haber yapmayacağı gerçeği... "Demek ki Beşiktaş kulübünün "âli menfaatleri" bu açıklamayı yapmayı gereketirmiş" diyor ve şimdilik beklemeye geçiyoruz... Şimdilik... Aşağıda da "belki bir ders çıkarılır" düşüncesiyle, küçük bir hatırlatmada bulunmayı görev addediyoruz: medyaspor Konu herobjk tarafından (02-10-2008 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | resmi site bu haberi yalanladı ama bence yalanlamasının nedeni gs ninde araya girmesini istememesidir.çünkü bu haberi yalanlamasaydı gs de araya girecek ve bizim verdiğimiz paranın 2 katını verecekti.adamların o kadar borcu olsada bir yerlerinden çıkarıyolar parayı.örn:kewell baroş lincoln. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | saol arkadaşım teşekkürler güzel paylaşım. . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ona verilecek miktarın takım içerisinde dengesizlik yaratması fikrine katılıyorum, ekonomik olark oyuncuların aldığı miktarların ortak bir paydaya oturması gerekir, ama aurelio ile topuz'u kıyaslamak bile büyük bir futbol ayıbıdır kusura bakmayın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve La Liga ekibi Real Betis'e transfer olan milli futbolcu Mehmet Aurelio hakkında çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Bayram Tutumlu ile konuştuğunu belirten İhsan Kalkavan, "Allah'ın izniyle Aurelio Ocak'ta Beşiktaşlı olacak" dedi! Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan İhsan Kalkavan; "Bayram Tutumlu ile kendim konuştum. Bana Mehmet Aurelio’nun Beşiktaş’a yakın olduğunu söyledi. Haberi Bayram bana direkt verdi. Ben gazetelerden öğrenmedim. İhsan ağabey durum böyle böyle ne yapalım dedi bana. Aramızda uzun yıllardır süren bir dostluk var. Bana bunu söyleyince çok heyecanlandım. Ertuğrul Hoca da çok arzu ediyor. Yönetim de istiyor. Bizler de çalışacağız ve Allah’ın izniyle Aurelio Ocak’ta Beşiktaşlı olacak" dedi. Özkan Öztürk’ün sağlam kaynaklardan aldığı bilgi de şöyle; Şu anda Betis ile resmi görüşmeler başladı. Beşiktaş kulübü Aurelio’ya Betis’den aldığının daha fazlasını verdi. Aurelio bu transfere çok sıcak bakıyor. Görüşmeler Betis ile sürüyor. 02 Ekim 2008 17:03 maraton.com
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | insallah olmaz bu adamdan nefret ediyorum...besiktasli durusuna yakismaz böyle serefsiz futbolcu istemiyoruz...rico pasaya yaptiklarini unutmadik ayrica ezik futbolcu istemiyoruz...bizim serdar kurtulus , ugur incemanimiz var gerek yok aurello mairello falan... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |