![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan rüştünün talebesidir ve rüştünün tecrübesinden yararlanmıstır bence bu macta rüştü kadar olmasada bjk mizin 2.kalecisi olduğunu ve göreve her zaman hazır olduğunu bize gösterecektir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hakana güvenmiyorum :S
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Hakan'a güvenmek veya güvenmemek değil. Takım oyununu iyi oynarsak Hakan'ın basit hatalar yapacağını sanmıyorum, artık gerekli tecrübeye ve olgunluğa ulaşıyor yavaş yavaş.. Güvenmemiz lazım bu formayı giyen oyuncularımıza, medyanın veya içimizdeki bazı gereksiz kişilerin laflarına kanıp oyuncularımızı dışlamak en büyük yanlışlıktır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |