![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sadece gülüyorum.. ..Abdullah Avcı'ymış...Yahu adamın ne kariyeri var, Ertuğlul Sağlam geldiğinde herkez diyordu Beşiktaş'a 10 gömlek küçük gelir, eti ne budu ne, gelsin dediğin isim ise Abdullah Avcı, şaka gibi bir şey...Hadi M.Denizli falan desen anlarım, en azından belirli bi tecrübesi var, ama onun da gelmesini istemem...Luce gelecekse, eyvallah, buyursun gelsin, ama gelmez, mal olması lazım gelmesi için, takımının gruplarda 3 puanı var, ikinci tura çıkması muhtemel bence, yarı yolda bırakıp gelmez, hayal kurmayalım boşuna...O gelmezsede kimse gelmesin, yabancı bi hoca ne kadar kariyerli olursa olsun, kariyeri fayda sağlamıyor, bunları çok gördük, onun için yaa Luce, ya da Sağlam'la yola devam... | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu benim düşüncem ben önce akla bakarım sonra tecrübeye... lucescu gelicekse amenna ama m. denizli falan gelcekse abdullah avcı daha iyi bence. ertuğrul fulbola bilimsel bakmıyor... tıpkı m. denizli, rıza çalımbay diğerleri gibi... | |||
| | |
| | #4 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | omer urundul gecsın o zman kendımı bıldım bılelı kollektıf futboldur konusup duruyo bılımsel futbol falan hıkaye ruh lazım ruh takımda dun gece sınırlenen bı tane oyuncu yoktu once bızım kaybolan ruhu yakalamamız gerekıyor | ||
| | |
| | #5 | |||
ruh zaten olmazsa olmazdır ruh olmadan hiçbir başarı elde edilemez ama futbolun bilimsel yönüde enaz ruh kadar önemlidir. dün metelist takımında her ikiside vardı. | |||
| | |
| | #6 | |||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tamam zaten ben de bunu yazdım yanı abdullah avcının bılımsel futbol gorusuyle falan olucak ıs degıl bu futbolcunun da yapısıyla alakalı bısey yenılgıyı hakedememek gerekıyo | |||
| | |
| | #7 | |||
bence beşiktaşda ruh olmadığı gibi bilimsel bir futbol anlaşıda yok. sen orta sahada top yapamayan serdar kurtluşu oynaıtıyorsun , sağ kanata holoskoyu oynaıtıyorsun bu takım 2 senedir senin elinde ona göre hazırlıcan takımı. bilimsel futbol anlaıyışı sıfır ertuğrulun | |||
| | |
| | #8 | ||
| Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | sağlam kalsın
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |