![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence 'inadına sağlam' yerine 'mecburen sağlam'.şu vakitten sonra getirilecek mesela bir yabancı hoca takımı bilmiyor tanıyana kadar sezon biter.türkiye de ise bjk yı çalıştıracak kapasitede hoca yok.mecburen sezon sonuna kadar devam etmeli. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ertugrul'u savunanlari anlami$ degilim ... Ne yapti bu adam bizde ? Basari var mi ? Yonetim, istedigi futbolculari aldi ... daha ne bekliyorsunuz bu hocadan anlamadim ?
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk Konu NdeR 1903 tarafından (03-10-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | del bosqeye dayanmayan zihniyet hala ertuğrul hocaya niye dayanıyo acaba merak ediyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Avrupa'da oynanan maçlarımıza bakıyorum, deplesmanların çoğunda hezimet yaşıyoruz!..Sadece skor olarak değil tabii, oyun olarak da, ezik oynuyoruz hep!..Bütün Türk hocaların yaptığı şeyi yapıyor, deplasman maçlarında savunmadan başka bir şeyi düşünmüyor, gol atmak aklının ucundan bile geçmiyor!..Ertuğlul Sağlam diğer Türk hocalara benzemez diyordum ama görüyorumki o da git gide benziyor diğerlerine, böyle giderse kendine yazık eder!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | dayanmasında ne yapsın TD leri yolla yolla nereye kadar artık kendi gitmeli demirörenin. ertuğrul hocayı suçlucağım tek konu şu takıma ön libero almamasıdır.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğrul hocayı bir tek ön libero almadığı için suçluyorsan daha ewimizde kahvede gazinoda ve stadda daha çooookkkk rahat edemeden maç izleriz.ayrıca bu takıma ön libero diye incemanı isteyip hemde ısrarla ondan sonrada belki sezonun en önemli maçlarından birinde oynatmayıp yerine teknik kapasitesi sınırlı iki pas yapamayan serdar kurtuluşu oynatanda ertuğrul hoca değil mi???ertuğrul hocada bu takımın yükünü kaldırabilecek en küçük bi ışık görsem sizin gibi düşünebilicem ama ne yazıkkı hiç umut yok bende ayrıca güvenimde kalmadı...ve sana demirörenin gitmesi konusunda sonuna kadar destek veriyorum çok bile kaldı aslında şimdiye kadar çoktann gitmiş olması gerekiyodu zaten!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sonuna kadar haklısın kardeşim katılıyorum sana istifa etmeli veya gönderilmeli
__________________ biz seni karşılıksız sevdik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul hoca çok iyi bir teknik direktör olabilir ama bu ağır yük sanırım ona fazla gelecek çünkü beklentisi yüksek bir takımın teknik adamı olmak bu kadar basit değil 5 sene kimse bekleyemez bu bizim değil Türkiyenin gerçeğidir Keşke 3 - 5 sezon sonunda gelseydi tecrübe kazanmak için büyük takımda yalnışlar yapılamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |