![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul Hoca bence kulübün maddi sıkıntısından dolayı transferde biraz tutuk tavır sergiliyor,sorun belli demirören beşiktaşı ne kadar çok severse sevsin,kulüp başkanlığı için çok tecrübesiz ve duygusal.Başkan beşiktaşı seviyor ama beşiktaş artık çıkmazda ya oturup şapkayı önüne koyup düşünsün ya da başkasına müsade etsin,tabi bu düşünme de hemen teknik direktör değiştirmek değil,eldeki mal belli.3 metre kumaştan 5 metre elbise dikemezsin,sonuç;Ertuğrul hoca kalmalı,oyuncularda revizyon. SAYGILAR Konu ahkbar tarafından (03-10-2008 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani ertuğrul hoca ile dewam edilip edilmemesi konusunda ben hala kararsızım ama kesinlikle gitsin demiyorum.Gitmesinde demiyorum.Onu futbol bilgisi olan büyüklerim daha ii bilir | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hertuğrulla ,sir alex fergusonu karşılaştıran zihniyet tabiki 8-0 vede 4-1 lik sonucları hak eder hemde sonuna kadar hak eder.. ertuğrulun mac sonu dalga gecer gibi acıklamaları ,metalistmi nedir bir takıma rezil olmaları, gene sene yenilen 8 adet gol ,,yazık yazık hemde cok yazık... ertuğrulu savunan zihniyetten bir nane olmaz ertuğruldan hic hoca olmaz olursa böyle olur..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Senin gibiler bir sürü hoca yedi haberin varmı? bu takıma kim gelirse gelsin başarılı olamaz. Beşiktaşın paraları boşa gidiyor. Adam gibi oyuncu alınamıyor. hakemler karşısında yönetim pasif. ve burada hoca suşlanıyor. adam o olumsuzluklarda 4. oldu. çalınan puanlar olmasa idi geçöen sene şampiyonduk. Yönetimin koltuk sevdası için Ertuğrulu öne sürüyorlar. Bu numarıyı yutan ve sazanlama atlayan senin gibiler yüzündende başarı yakalamamız beklenemez. | |||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
gecen yıl ligin ilk 5 inde bulunan takımlara karşı defansif korkak futbol 8 maç yapıyoruz (inönü gs maçı haric) pozisyonumuz yok denecek kadar az oyuna ağırlığımızı koyamıyoruz pasif pısırık mücadele sinmiş hırss yok düzelecek 13 ciddi zorluk derecesi yüksek maçta takım zoru görünce hemen kolaya kaçıyor suçu atbi yere kaderci ol , kaçak ,korkak , tırsak futbolu mücadeleyi neyle açıklayacaksan şampiyonluk o kadar önem taşımaz bazı durumlarda yenilmeninse gururlusu onurlusu olur YAKARIZ BU GEZEGENİ DİYORUZ (onlar gibi kaçarız deil )
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ertuğrulla birlikde sizin gibi taraftarında istifa etmesi gerekiyor keza siz büyük beşiktaşı 8 lik 4 lük derken en sonunda bir macda 15 gol yiyen dünya rekortmenine döndereceksiniz..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #10 | ||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Nasil ertugrul'u savunuyorsunuz anlamiyorum ... hayretler içindeyim ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |