![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | savunan zevat takımın bir macda 10 vede fazla gol yemesini bekliyorlar,hele bir o rezaletide görelim ,acelemiz ne ertuğrul sonsuza dek td olsun,sinanda menecer al işte sana böyük teknik kadro nasıl olsa başkan başımızda .. ohhhhhhhhh ne ala çiftlik mubarek ciftlik..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inadına saglam inadına mazoşizm 8 yetmedi 3.sınıf takımdan 4 yedik yetmedi şampiyon olmadık yetmedi rezil futbol yetmedi haklısınız inadına saglam inadına mazoşizm (bilmeyenler için-mazoşizm= acı çekmekten hoşlanan düşünce yapısı)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() İrfan Kayahan
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (03-10-2008 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Aman yönetim Medyanin oyununa gelme uyan istikrarli bir sekilde devam,hoca degisikligi hic bir sey getirmez, Ertugrul hocamizla devam . Bu depremden daha kuvvetli olarak cikacagiz bundan eminim. Kötü günde iyi günde arkanizdayiz!
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bu sezonda sabır bence çünkü büyük başarılar bir yılda gelmiyor...Bu sabır konusunu ertugrrul saglam açısından söylüyorum yoksa yönetime sabır kalmadı en sonunda kan çıkacak bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben sorunun ertuğrul hocada olduğuna inanmıyorum futbolcular sahada aslanlar gibi mücadele etmiyorsa hoca ne yapsın örneğim ertuğrul hocayı ver gsnin basına gs yine sampiyon olur çünkü hoca bişi yapmıyor takım oynuyor canla basla bide bizim takıma bak kosmuyor izliyor yürüyor hepsi aldığı parayı haketmiyor ertuğrul hoca ne yapsın şimdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neyin inadı yaa yetmedi mi tattığınız yenilgiler, ben beşiktaş futbol takımının bu kadar kötü durumlara düştüğünü hatırlamıyorum bunun sorumluları kimse yönetim,teknik heyet,futbolcu alayı hesap vermeli alayı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | İnadına sağlam inadına başarısızlık inadına cemaat emirleri diyenlere yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhh diyorum yeter artık 8 -0 dan sonra uefa da gruplara kalamadan 4 yedik buna rağmen hala sağlam demek ark niyetlilik dir BEŞİKTAŞ düşmanı olmak demek tir , yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh , Beşiktaş ı rahat bırakın BAŞARISIZLIĞIN İSTİKRARI OLMAAAAZZZ aklınızı başınıza toplayın ve ertuğrulunuzu da alın gidin ............ ERTUĞRUL İSTİFAAAAAA ERTUĞRUL İSTİFAAAAAA , ERTUĞRUL EĞER ADAMSAN VE HAYSİYETİN VARSA İSTENMEDİĞİN YERDE DURMA BJK SANA 10 GÖMLEK BÜYÜK ....... YETER ARTIK İSTİFAAAAAAAAAA..... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |