![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | pritt ..... bu yönetim gitse yerine sende gelsen bu hocayı gönderirisin bu beceriksizle yola devam edemezsin anadolu kulübü değil bu beşiktaş kulübü ona göre konuş yönetimde hatalı baştan sona hoca zaten hoca değil çözemiyorsun galiba olayı 2 sezondur alıyo parayı yatıyo aşşağı sonra hayat devam ediyor açıklaması rezil herif yüzsüzzzz
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Orta sahada doğru dürüst kaliteli yabancı yok. defans desen haha yeni. uyum sorunu var. Delgado gibi bir adam var ama nedense hiç bir işe yaramıyor. Bu adam Ertuğruldan öncede böyleydi. Ertuğrul gitse yine birşey değişmez. Benim isyanım Sadece Erturul denilmesine. Ulan bu Demirören ne yaptı buzamana kadar. Neden ona ses çıkartılmıyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
gecen yıl ligin ilk 5 inde bulunan takımlara karşı defansif korkak futbol 8 maç yapıyoruz (inönü gs maçı haric) pozisyonumuz yok denecek kadar az oyuna ağırlığımızı koyamıyoruz pasif pısırık mücadele sinmiş hırss yok düzelecek 13 ciddi zorluk derecesi yüksek maçta takım zoru görünce hemen kolaya kaçıyor suçu atbi yere kaderci ol , kaçak ,korkak , tırsak futbolu mücadeleyi neyle açıklayacaksan şampiyonluk o kadar önem taşımaz bazı durumlarda yenilmeninse gururlusu onurlusu olur YAKARIZ BU GEZEGENİ DİYORUZ (onlar gibi kaçarız deil )
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demir ören gitse ertuğrul gene kalmaz ki nedenmi çünkü gelecek yönetim ertuğrul denen hoca ile çalışmaz gelecek yönetim kurulu demirören grubu gibi hata yapacak değil ya
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yabancı bilmiyormuşşşş lafa bakk ulan bu futbolcular bu şekilde hocasız çıksa gene aynı şekilde oynarlar be luceyi getirt bakalım ne oluyo arızaya bak yaaa alışmışsınız günlük maçlara bugün yen 3 hafta yok idareten herşey
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ertugrul'u savunanlari anlami$ degilim ... Ne yapti bu adam bizde ? Basari var mi ? Yonetim, istedigi futbolculari aldi ... daha ne bekliyorsunuz bu hocadan anlamadim ?
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk Konu NdeR 1903 tarafından (03-10-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |