![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Orta sahada doğru dürüst kaliteli yabancı yok. defans desen haha yeni. uyum sorunu var. Delgado gibi bir adam var ama nedense hiç bir işe yaramıyor. Bu adam Ertuğruldan öncede böyleydi. Ertuğrul gitse yine birşey değişmez. Benim isyanım Sadece Erturul denilmesine. Ulan bu Demirören ne yaptı buzamana kadar. Neden ona ses çıkartılmıyor. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demir ören gitse ertuğrul gene kalmaz ki nedenmi çünkü gelecek yönetim ertuğrul denen hoca ile çalışmaz gelecek yönetim kurulu demirören grubu gibi hata yapacak değil ya
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yabancı bilmiyormuşşşş lafa bakk ulan bu futbolcular bu şekilde hocasız çıksa gene aynı şekilde oynarlar be luceyi getirt bakalım ne oluyo arızaya bak yaaa alışmışsınız günlük maçlara bugün yen 3 hafta yok idareten herşey
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu hoca ile olmaz geçen sene de demişdik bu sene de diyoruz ama inadına diyenler var bunların beşiktaşlı oluşlarından şüpem var ne inadı anlamak mümkün değil geçen sene 8 busene 4 ayıpdır ayıp
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evet bende ertuğrulla en azından bu sezon veya ilk yarının bitimine kadar devam edilmesi yönündeyim sen benim ve benim gibi düşünenlerin beşiktaşlılığıyla şüphe duyamassın tamam mı arkadaşım sanki liverpool dan ertuğrul mu 8 tane yedi o gün bütün sansızlıklar üstümüzdeydi vede futbolcularımız hiç biri oynamadı al o aksamı vur gecen aksama metalist dağıtacak güce sahibiz ama futbolcular sahada emekliyor yürümüyor bile mac bitsede gitsek havaları var canla basla mücadele etmiyorlar ertuğrul napsın omu cıkıp oynasın beşiktaş formasının hakkını vermeyenleri asıl bu takımdan göndermek lazım yada yedek oynatmak lazım akılları baslarına gelsin herkes ertuğrulu sucluyor bu takım sanki cıkmıs canla basla oynamısta ertuğrul napsın allah askına at gözlüğüyle bakmayın olaylara . . . | |||
| | |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |