![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu hoca ile olmaz geçen sene de demişdik bu sene de diyoruz ama inadına diyenler var bunların beşiktaşlı oluşlarından şüpem var ne inadı anlamak mümkün değil geçen sene 8 busene 4 ayıpdır ayıp
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşlar herkez görüşünü söyleyebilir ama kişiliklere girmeden ben ertuğrul hocanın arkasındayım biliyorumki aralarınızdan bazıları 2 hafta önce büyük teknik adam dediğiniz adamı şimdi ipe görütüyosunuz bu beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz susuyorum,yorum yapmıyorum ben sezon sonu konuşacağım..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Başarısız olduk bu gitsin.. Ha yok öbürü gelsin..Bu da mı olmadı şunu alalım..Bunun tazminatını ödedik mi? Ertuğrul gelsin gençtir..Luce gelsin..Denizliyi istemiyoruz..Tigana gitsin..Bosque yi kvun..Bosque ye şans tanınsaydı.. VS. VS .VS.. Ne kadar kolay demi bunları bir çırpda söyleyebilmek..Biz 4 senedir bundan daha fazlasını söylemedik mi? Nereye kadar devam edecek peki? Sağlam giderse yerine gelen de aynı şeyi yaşamicak mı? Yönetim gitmedikçe BJK dan bi cacık olmaz..Açık konuşuyorum..Hiç bi halt olmaz.. Ben kendimi geçtim.. Adana'da olduğumdan dolayı maçlara gidemiorm..Kombine alamıorm..Ya alanlar napsın? Kapalıyı dolduranlar, kale arkasındakiler napsın..? Yönetim bunları düşünmüyorsa ben onların BJK lılığından şüphe duyarım..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ertuğrulla birlikde sizin gibi taraftarında istifa etmesi gerekiyor keza siz büyük beşiktaşı 8 lik 4 lük derken en sonunda bir macda 15 gol yiyen dünya rekortmenine döndereceksiniz..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | metalist için 3. sınıf tabirini kabul etmiyorum.kadrolarında ukrayna gol kralı ve brezilya ümit milli futbolcusu var.daha neler vardır kimbilir. zenit in ismini fatih tekke sayesinde bir de ueda şampiyonu olunca duyduk. bence esas sorun burda.sağlamın yaptığı yanlış ta buydu zaten.rakip takımı çok küçümsemek.bize nasılsa atamazlar diyip savunma futbolu oynatmak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet 3. sınıf takım olduğu için jackson 40 metreden mermi gibi gol attı. ben en son prekazinin ve roberto carlosun gollerini hatırlıyorum buna benzer.ve rastlantı olmadığı ilk maçtaki direkten dönen toptan belli.beşiktaşlı futbolcular ve ertuğrul her ne kadar rakip güçlü dese de küçümsediği için fark yedik
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inadına ertuğrul sağlam.... inadına tigana.... sizde ne inat varmış... her başarısız hocayı, sözde istikrar adına dokunulmaz ve kovulamaz hale getiriyorsunuz. başarısızlık ta istikar arkasına sığınmak, aptallıktır. sonu yok olmadır. bakın sizi ertuğrul inatcıları yazacağım alttaki yaşanmış olayı iyi okuyun... sonra gerekiyorsa cevap yazın... metalist maçını iş yerimden bir arkadaş ,akrabalarını ziyaret ettiği evde izlemiş o anlattı.. evin babası,annesi ve iki çoçuğu fenerli beş yaşındaki küçük oğlan nasılsa beşiktaşlı ve üzerinde beşiktaş forması ile maçı izliyorlarmış. bunu bana anlatan arkadaşım ise koyu Gs li. beşiktaş gol yedikce beşiktaşlı ufaklık ağlamya başlamış,hele maç 4-0 olunca ev ahalisi elleri ile sıfır işareti yapıp onunla dalga geçmeye başlamışlar. o beş yaşındaki evin tek kartal yürekli çoçuğu babasınannbacak arasına kafasını koyup hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam etmiş ve "neden bununu bana yapıyor bu hoca ,neden oynamıyor bu takım..." benim gülmem gerekirken , sizin yüzünüzden bana gülüyorlar... diye haykırmaya başlamış.. maç bittikten sonra göz yaşları içinde ıslanmış olan beşiktaş formasını çıkartıp babasına fırlatmış.. sizler değil böyle oynatan hoca beni beşikaştan uzaklaştırdı . artık istemiyorum üzülmek.. ben takım tutmuyorum.. demiş... ev halkı çoçuğun o hali üzerine onu teslli etmeye çalışmışlarsa da arkadaş evden ayrılana kadar başaramamışlar..... şimdi ban söylermisiniz; ev ahalisin içinde tek kalan o yalnızca beş yaşındaki küçük kartalı bizden kopartan hocanın suçu yokmu ayrıca; her maç öncesinde rakibi gözüne büyüterek rakibizim yok genç kadro kurdular,yok iyi oyuncuları var dikkatli olmamız gerek diyerek (antalya,konya antep belediye vss..maçları öncesi verdiği demeçlere tekrar göz atın) rakipten korkak,defansif anlayışı olan hucumda çoğalamayan ve hucum varyasyonkarı olamayan takımı yaratıp oyuncuların öz güvenlerini yitirmesine neden olan capsız ve korkak birini asla istemiyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |