![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
metalist hani şu fenere karşı 90 dakika defans yapan kievin olduğu ligde ücüncü olan takım değilmi??? ukranya ligi ne cokmu iyi lig olduda ücüncüsü bizi madara ediyor ,benim bildiğim alman liginin ücüncüsü bizimle ancak başbaş oynar ama siz demekki ukranya ligini cok önemli buluyorsunuz,iyi helali hoş olsun , 4 az oldu bir dahaki sefere 14 atsınlar sizde nede olsa cook kuvvetli takım diye avunun ,avutun...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ertuğrulu savunan arkadaşlar...bana ertuğrul geldiğinden beri rahat rahat izlediğimiz 5tane maç sayabilir misiniz???2 sene oldu maç izlerken yüreğimizin ağzımıza gelmediği maç sayısı 5i geçmez işte...neyini savunuyorsunuz bi tutturmuşsunuz istikrar diye bende istikrardan yanayım ama umut ışığı gördüğümüz biri olursa istikrar uğruna katlanalım ama ertuğrul 2 senede hiç bi umut vermedi bize.vizyon desen yok tecrübe yok ve bence oyuna müdahale konusundada eksik ertuğrul hoca.bana elle tutulur tek bi neden söyleyin gitmemesi için???büyük bir takımı kaldırabilecek kapasite yokmuş ertuğrul hocada bende ilk geldiğinde çok umutluydum ama görünen köyde klavuz istemez!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Luce gelicekse Saglam felan hikaye Luce gibi hoca yok...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | süper kapak süper söz.Katılıyorum.Al sana yenilgi istikrarı.Ona bakarsan reejkardda öleydi şimdi nası?bırakn bu istikrarı 3 sene şampiyon olmamaktır ertuğrulla devam etmek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertugrul ertugrul inadina ertugrul ona biraz sabir ve zaman verelim diyenler buyrun okuyun zico eziklere geldi tamam takim sampiyon olamadi ama avrupada esti gurledi gerets peki? oda $ikecileri sampiyon yapip gitti eee bunlar nasil oluyorda bir senede basarili oluyorda bu saglam efendi iki senedir bir takimin kadrosunu kuramayip istikrarsiz ve basarisiz olup ligde ve avrupada nal topluyoruz birisi izah edebilirse sevinirim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Erken terhis! ![]() SAHANIN içine girip bir tur atayım istiyorum. Ertuğrul, önlem oyunu öbür tarafta oynamaktan geçiyordu. Rakip sahada tutmak, bir tek Nobre’yle olur idi, onu yanında tuttun. Yanlış başladın. En azından 2. yarı Nobre’yle başlasan 1 gol seni Avrupa’da tutabilirdi. Oyuncu siftahına kaleden başlayayım istiyorum. Hakan 1 ilk gol yedin, belki top çok iyi bir yere gitti ama, be kardeşim oradan mektup atsan 15 günde kaleye gelir. Zapo’ya iyi dedik, 3 gün yaşadı. Demek ki ayıbını Sivok kapatıyormuş. Zan’la bir eşleştiler, ikisinin nikahından burunsuz çocuk doğar. Böyle bir felaket olmaz. Merak ediyorum Bu çocuklar maçtan önce hafif alkol mü aldılar? AYRI TELDEN ÇALDILAR KAYBETMEDİLER. Utandılar, utandırdılar. Tabii ki rakip langırt takımı değil. Vasat üstü bir takım da değil. Öleceğim aklıma gelirdi de, Beşiktaş takımının bu rakibe karşı bu kadar kepaze olacağı aklıma gelmezdi. Dünyanın en önde gelen eksperlerinden birine hasar tespiti yaptırsan, kepaze oldular raporu verir. Bu kadar çok top kaybıyla nasıl oynadılar? İstense olmaz. Beşiktaş, Avrupa’dan erken terhis oldu. Cumartesi günü seyrettiğim Belediye maçında içime kurt düştü diye yazmıştım. Perşembenin gelişi, cumartesiden tescilliymiş. Bu takım bu sıkıntıyı nasıl atlatır? Bana göre zor. Herkesin ayrı telden çaldığı orkestra iyi ses vermez diye düşünüyorum. KARŞILAŞMANIN hakemi nasıldı? Bizden yana iyi. Sarı kartlı oyuncularımıza ikincileri çıkarmadı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evet bende ertuğrulla en azından bu sezon veya ilk yarının bitimine kadar devam edilmesi yönündeyim sen benim ve benim gibi düşünenlerin beşiktaşlılığıyla şüphe duyamassın tamam mı arkadaşım sanki liverpool dan ertuğrul mu 8 tane yedi o gün bütün sansızlıklar üstümüzdeydi vede futbolcularımız hiç biri oynamadı al o aksamı vur gecen aksama metalist dağıtacak güce sahibiz ama futbolcular sahada emekliyor yürümüyor bile mac bitsede gitsek havaları var canla basla mücadele etmiyorlar ertuğrul napsın omu cıkıp oynasın beşiktaş formasının hakkını vermeyenleri asıl bu takımdan göndermek lazım yada yedek oynatmak lazım akılları baslarına gelsin herkes ertuğrulu sucluyor bu takım sanki cıkmıs canla basla oynamısta ertuğrul napsın allah askına at gözlüğüyle bakmayın olaylara . . . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |