![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rüstü Kurtulus - Zapotocny - Seric Özkan - Fahri - Sivok - Tello Delgado Holosko - Nobre Neden derseniz --> Fahri ve Sivok orta sahada çok ama çok is yapar. Toplari çok iyi kaptiklari için, orta sahaya onlara sürerdim. Gerekirse Cissé veyahut Ugur'u da koyarsin ve oyunun kontrolü her zaman sende olur. Kurtulus ve Seric kanat oyunculari oldugu için bindirmeler yaparlar, oradan problem çikmaz. Fahri ve Sivokun oraya koymamin bir nedeni daha var: ikisininde defansif özellikleri çok oldugu için, defansa çok yardim edebilirler, dolayisiyla daha az pozisyon veririz. Yani 5 tane defans oyuncusuyla oynuyoruz diyebilirim. Holosko kesinlikle oynamalidir, yaninda ya Bobo ya da Nobre olacaktir. Delgado zaten degisilmez bir oyuncu, ama unutmayin ki alternatifi yok. Aydin'a gelecek olursak: benim gözümde harika bir oyuncu. Bence onunda yeri var bu kadroda, ama o zaman Tello'yu defans'a çeker ve Aydini sol açikda oynatirsiniz: lakin Ertugrul hocanin böyle birsey yapacagini sanmiyorum, maalesef.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' Konu BJKMaster tarafından (12-07-2008 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |