![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Sizce bu sezon sol kanat hangi ikiliye emanet edilmeli? a) Seric-Tello b) Tello-Aydın c) Seric-Aydın d) Tello-Ekrem e) Seric-Ekrem Bence b) Tello-Aydın ikilisi oynamalı. Özellikle TSL'de Tello sol bekte, Aydın sol açıkta çok hızlı ve etkili bir sol kanat olur. Avrupa maçlarında da daha defansif olabilecek Seric-Tello ikilisi düşünülebilir. Tello Portekiz'de senelerce sol bek oynadı yani bu mevkinin yabancısı değil. Aydın'ı da çok beğeniyorum müthiş bir potansiyeli var. Bu sene patlama yapabileceğine inanıyorum. Ayrıca yabancı sınırlamasından dolayı TSL'de Seric'in yedek kalması daha uygun olur. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tello banko diyerleri bekleyip görecez yada hocanın kararı ne olacak en iyi o bilecek ama tello banko
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Bende dediğine katılıyorum...Tello-Aydın ikilisi en uygunudur, Avrupa'da ise Seric-Tello olabilir, ama Aydın formdaysa onu kesmenin bir anlamı olmaz, Tello-Aydın devam edebilir Avrupada'da...Ekrem'de bi patlama yapabilir belki, Aydın'ı zorlayabilir, Tello'nun yeri kesin ama, önde veya arkada farketmez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | tello-aydın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | geride seric , ileride tello , sonradan oyuna tello nun yerine aydin girsin yada seric kotu oynuyosa tello geriye aydin ileriye ve ekrem sag kanat yada cisse nin yerine olabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geride seric.İlerde tello olmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |