![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Herşey güzel olacak ![]() Sağlam, Bochum karşısındaki futbolun kendisini umutlandırdığını belirtip, "Hava mükemmel. Çok başarılı olacağız" dedi 13.7.2008 Yenilerden memnun Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında Bochum karşısında oynanan futbolun kendisini umutlandırdığını söyledi. Genç çalıştırıcı, “Futbolcuların çabaları ve olayı sahiplenmeleri beni mutlu ediyor. Yeni transferlerin adaptasyon sorununu çabuk hallettiğini görüyoruz. Kariyer ve yeteneklerini sahaya yansıtmaya başladılar. Başta Bochum maçı olmak üzere, 3 hazırlık karşılaşması da beni umutlandırdı. Bütün Beşiktaşlılar’a, iyi bir hava yakaladığımızı ve yeni sezonun bizim için çok iyi olacağını söylemek istiyorum” dedi. Mevlana örneği Seriç'in ilk ciddi maçını Bochum’la oynadığına değinen Sağlam şöyle devam etti: “Tek maçla değerlendirmek doğru olmaz. Zaman tanımak gerek. Takım arkadaşları arasındaki saygınlığından dolayı Delgado’yu kaptan yaptık, sözleşmesini de uzatmak istiyoruz. İstanbul’a dönünce Gökhan Zan da aramıza katılacak. Eleştirilere gelince... Mevlana’nın bir sözü var, bunu kendime destur edindim. ‘Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye’. Bu yüzden beni eleştirenlere cevap vermiyorum.”
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | aynen katiliyom sana arkadasim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | siz yine birbirinize katilmaya basladiniz bakiyorumda size gore zaten celal kolot gibi bi serefsiz besiktasa yakisiyor ama ertugrul saglam yakismiyor sizler tamamiyle on yargisi olan yasinizi bilmesemde dusunceleri cocukca olan insanlarsiniz o yuzden birsey demicem size artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu sene güzel günler görücez inşallah | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |