![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu saatten sonra yönetime ve takıma destek olmaktan başka yapacak bişi yok yani birlik zamanı zaten yeterince bizi yıpratmak isteyen güçler varken bir de biz buna yardımcı olursak nasıl başarılı olacağız artık böyle konular açarak kendimize zarar vermekten başka bişi yapmış olmayız
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Arkadaşım bende yönetimi hele hele yıldırım demiröreni hiç sevmiyorum.Ama artık bu tür konuları ayrı bir yerde toplayalım isterseniz şöyle olsun forumumuz: futbol basketbol voleybol amatör branşlar yeter yıldırım demirören!!! Anlıyorum hiçbirimiz memenun değiliz ama böyle bir konu açılması artık yersiz gibi geliyor bana. Şuan demirören istifa etse şampiyonluk şansımız %40 sa %5 e düşer.bir yönetim değişikliği tüm branşlardaki başarıyı klüp ekonomisini (zaten ekonomi vasat ama) derinden etkiler yönetim istifa edecekse (ki hiç sanmıyorum) mayıs gibi istifa etmelidirki klüp toparlanma sürecini çabuk atlatsın.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu tür 10 larca konu açıldı.Artık bu konuların açılması saçma olur.Bundan sonra yönetime tam destek vermeliyiz.Yapacak bir şey yok.Ve bu konular artık sadece Beşiktaş'a zarar verir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Katılıyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir beşiktaş başkanına tüpçü demeye hakkımız yok belki senden benden daha iyi beşiktaşlı sadece işleri rast gitmiyor yanındaki adamlar yönetimde yer almayacak insanlar yıldırım başkanımız bu yüzden kaybediyor ama ben ona güveniyorum sonuç ne olursa olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |