![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gökhan CAM da suç yok onu oynatan ertuğrul sağlam da suç | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 15 ekimde milli maçta banko 11 oynar, onun sakatlığı ancak bize ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke oynayamacak durumda olsa... Saatli bomba gibi dolanıyor resmen sahada yaaa....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geç kalmıştı bende meraklanmaya başlamıştım ne zaman sakatlanıcak diyee | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hazırlık döneminin en başarılı ismi Fahri Tatan'ı gözden çıkartan teknik ekibimiz, böyle iki günde bir sakatlanan ve son dönemlerde zararı katkısından daha fazla olan bir oyuncuyu ne diye ısrarla kadroda tutmaya çalışır anlamış değilim..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |