![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Samet Aybaba gelemez!..Ertuğlul Sağlam'ı gönderip Samet Aybaba, M.Denizli gibi isimleri getirmek başlı başına bir hatadır zaten, ne farkları var yanii...Öylesine hoca değiştirmektir bunun adı!.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sadece lucescu! | ||
| | |
| | #5 | ||
| Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fb ile gs yi çalıştırmış olan mustafa denizlimi sağlamdan iyi beşiktaşlı. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | luceden başkası yalan, samet fln gelirse skandal hatta yıkım olur facia olur
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Mustafa denizli gs li falan değil arkadaşlar yakınen tanıdıklarım olduğu için bunu söylüyorum kendisi Beşiktaşlıdır ayrıca Beşiktaş yazarı olduğu için Beşiktaşlı olduğu sanılan Bilal meşe örneğin oda hasta bi galatasaraylıdır.. ama tabi bunları çıkıp açıklıyamıyorlar para kazanıyorlar neticede. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir bjk li o gecen maçtaki pozisyonlarda spiker sorduğu zaman 1-2 kelam ederdi,susup kalmazdı...şimdi işsiz kalınca bjk li oldu hemen..ben şahsen onun gibi bjk li olacağıma takım tutmam...yıllarca rakip takımlara hizmet et,başarıları topla sonra da ben bjk liyim de...yok öyle beleş köfte...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |