![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok değil hacettepe maçından sonra herşey netleşir. o zamana kadar bomba haberden geçilmez ortalık
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ERTUĞRUL DEĞİL, YÖNETİM İSTİFA ETSİN... yazık bu beşiktaşa yazık.... yine kötü sonuç... yine fatura teknik adama.... yönetim 4 yıldır ne yaptı.. bence kadroda iyi oyuncular var ama ne cisse , ne seric, ne tello, hatta ne de zapo ve sivok (ama zapo ve sivok gerçekten iyi çıktılar), hatta delgado bile öyle kadıköyde final oynatacak bir adam değil... gökhan zan zaten neden bu takımdadır anlamış değilim yıllardır... bu takımdaki bütün adamlar şu yerden yere vurduğumuz " ibrahim toraman ve nobre gibi cesur oynasalardı keşke) Bu takımın uefa finali oynaması zaten hayaldi... ben beşiktaşlı olarak dalgaya alıyordum bu lafı.... Ertuğrul belkide sahaya çıkarabileceği en iyi 11'i çıkardı... Gökhan Zan hariç... Gökhan bu yazıyı görürse üzülecek ama... bence yanlış meslek tercih etmiş... ben bugüne kadar bi faydasını göremedim... attığı goller dışında... lucescu gelse ne olacak ... o adama da yazık olcak bu sefer.... taraftarın sabretmeye tahammülü yok... bence ertuğrulun arkasında ilk yarı sonuna kadar en azından durulmalı.... ama ertuğrulda o güveni kaybetti...ah süleyman seba ah... Not: YÖNETİMİN ARTIK BIRAKMA VAKTİ GELMİŞTİR, ERTUĞRULU, TİGANAYI, RIZAYI GETİREN, DELBOSQİNİN ELİNE 36 KİŞİLİK SAÇMA SAPAN Bİ KADRO VERİP SONRA BAŞARISIZ DİYE GÖNDEREN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ, SUÇ TEKNİK ADAMLARIN DEĞİL YÖNETİMİNDİR.... YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET EDELİM.... ÇÜNKÜ ARTIK BEN BU YÖNETİMDEN UMUDUMU KESTİM....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HA BİR DE BU SİNAN ENGİN ADAM FELAN DEĞİL... KENDİNİ MAFYA SANAN... KAFASINA GÖRE FUTBOLCU ALDIRAN... YETKİLERİ OLMAMASI KADAR GENİŞ OLAN BEŞİKTAŞA HİÇ YAKIŞMAYAN BİR ADAMDIR.... NEREDE SÜLEYMAN SEBANIN BEŞİKTAŞI... NERDE DEMİRÖRENİN BEŞİKTAŞI... TRANSFERİ TEKNİK ADAM YAPMALI....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence şampiyonluğu sinan engin sattı.luce gittiği her takımı şampiyon yaptı.bakın şu shaktr donetks e kievin hegemonyasına son verdi kimin sayesinde luce sayesinde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya kim acaba YALAMA... ? 2 Yıldır TV8 de Başkana demediğini bırakmayan Sinan efendi bi baktık tekrardan Beşiktaş Menejeri... Ya adamı zorla günaha sokarsınız siz...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | elleriyle yesin ayağıyla yesin en azından Beşiktaş'ı yiyip bitirmiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sinan enginin kaçıncı ikilemi.daha öncde defans oyuncusu için aynı şeyı solemıstı sonradan rezil oldu bence yönetım biranonce istfa etmeli bu saatten sonra şampiyonluk bızı kesmez
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |