![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | 1.) TamamıyLa yönetim 2.) ErtuğruL SağLam 3.) Gökhan Zan Ancak SağLam'In şuan gönderiLmesini ve yönetimin kaLmasını doğru buLmuyorum..Yönetim gitmezse isterse maurinho geLsin bişey değişmez !
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim (kesin gitmeli) Ertuğrul SAĞLAM (kesin gitmeli) Cisse Gökhan Zan (kesin gitmeli) Hakan Arıkan Rüştü Bazı arkadaşlar Delgado ve Tello yu da listeye yazmış ama o adamlar istedikten sonra oynar... Teknik hoca hoca olsa adamlar da adam olur oyununu oynar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinliklee katılıyorummm...!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yonetım sınan engın ertugrul ve yardımcıları gokhan zan hakan ibrahim uzulmez seric cisse yerine yeni vizyonlu bir yonetım lucescu genc bır kac tane turk oyuncu ve aurelio gibi bir futbolcu
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1.takımın basına gelecekleri bilip de sorumluluk almayıp sakatlığını bahane eden hala fenerbahçeli olan RÜŞTÜ. 2.hala büyük takımı kaldıramayan yetersizlikte olan ERTUĞRUL SAĞLAM 3.oyunun kaderini değiştirecek kapasitesi olmamasına rağmen 10 numara giyen DELGADO. 4.her sene saç baş yoldurtan cam adam GÖKHAN ZAN. 5.menejerliği kabadayılık zanneden SİNAN ENGİN.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Satanist kesen Mücahit kedi ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | demirörende suç yokmu ya SUÇ onun diğer adı.. adam tam bir suç organizatörü.. bencede demir ören ve tayfası gitmeli... ertugrulda gnderilecekse gönderilsin ... hepsi defolsuyn... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |