![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Futbolcuları mı karıştırıyon sen yaf?Zapo-Sivok ikilisinin olduğu hiçbir maçta gol yemedik biz...Ne zaman G.Zan girdi goller gelmeye başladı!..Zapo o maçta kötüydü belki ama bunda Seric, Toraman, G.Zan gibi adamlarında etkisi vardı, hiçbiri iyi değildi, iki ön lbieromuz vardı, onlarda sahada yürüyordu, inan o maçta Nesta, Ferdi, Cannavaro olsa da bir şey farketmezdi!.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnş...Ama rahatım bu konuda, en rahat olduğum konu diyebilirim hatta...Tek dileğim, Zapo-Sivok ikilisinin fazla bozulmaması, sakatlanmamaları, ceza almamaları...Eğer birisi oynamazsada yerinde G.Zan değil de Toraman'ın oynamasını umuyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sivok - Zapo ikilisini tartışmak hata olur..Adamlar birlikte oynadılar mı hata yapmıyorlar..Gol yedirtmiyorlar..Sezon sonuna kadar bozulmadan oynatılmalı bu ikili ki ileriki sezonlara iyice alışsınlar birbirlerine.. Gökhan Zan'ın yerinde ben oynasaydım Zapo daha rahat oynardı Kharkiv maçında eminim..Yanında saatli bombayla oynamak çok da kolay değil efe? Zapo hata yaptı evet ama bilerek maç satmadı..Antep maçında asist yapan adam böle bişey yapmaz zaten.. Gerçekten Zapo'da BJK ruhu gördüm ben..En azından takım ruhunu sahiplenen bir oyuncu gibi..Sivok da heran hata yapabilir gibi duruyor..Ama hiç hata yapmıyor..O da ayrı bi cins =) Sivok - Zapo ikilisine laf etmemeliyiz..Tek kalemiz onlar..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Efe sen hiç be$ikta$ maçı izledin mi bu sene merak ediyorum?? Zaponun ki$isel hataları mm güsel. Stoper olmak nedir biliyomsn?stoper oynadığında yanında ki stoperin sana olan etkisini biliyormusun... son maçta zaponun partneri kimdi umarım açıklayabilmi$imdir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence su an en güsel defansın göbeği sivok-zapo defansın solunda şimdilik en iyi oynayacak adam da üzülmezdir bence seriç in hala ileri cıkıp cıkmama korkusu var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha bi kaç hafta önce hepimiz yeni zago-ronaldo muzu bulduk diyoduk,ya kardeşim ne yenilgiymiş be her şey ters düz oldu.. bence ortada bi menfaat varsa o da g.zan gibi saat li bombanın klüpten içeri sokulmasıyla ilgilidir... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zapoya laf ediyosun haklısın ama bi yanındaki gökhan zana bi önündeki ön liberolara birde solundaki seriçe bak sonra eleştir. takım kevgire döndü zapo nereye kadar dayanacak. ortasahayı geçmiyo toplar geçen toplarda anında geri geliyor kralı olsa biyere kadar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |