![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Acilen Orta saha alınmalı delgado orta saha için son derece yetersiz kalıyor bence orta sahaya sürekliliği olan bir adam alınmalı.Delgado arada bir oynayı gol atıyor biraz sert rakipte oyunu bırakıyor onun için iyi bir alternatif bulunmalı derim. Sert ve pres yaan taakımlara örnek metalivsk takımı delgado hiç yoktu saahada hatta gecen senelere bakalım sert oynandığı için deplasmanlara bile gitmek istemedi .
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (06-10-2008 Saat 05:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam hadi doğru sölüyosun delgadoda bu 4 5 mactır bir düşüş var bunu kendiside kabul ediyor sert rakibe karsı oynamıyor ama aslında birasda futbolcuyu hırslandırmak lazım ki alex gibi tek basına takımı sırtlamaya baslasın ve artık sorumluluk almaya baslasın ve bence su an delgadonun yerine alabileceğimiz oyuncu alternatif veya delgadonun yanında oynakmal için Luis eduardu scmicht ( EDU ) adam hep oynuyor hem oynatıyor hemde atıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iki senedir net bir sekilde orta saha zaafimiz var her zmanda dile getirdik ama hoca kor goremiyor ki orta sahan olmadikdan sonra istersen dunyanin en iyi kalecisi ve defansi sende olsun nafile hata herazman futbolda var olan birsey | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen seneden beri yazıyorum Delgado çok istikrarsız bir futbolcu 1 maç oynuyor 5 maç yok sahada Beşiktaşın göbeğini ve liderliğini hatta kaptanlığını bu istikrarsız adama teslim etmek çok yanlış. Delgado tekniği vs iyi oyunuc ama çok zayıf güçsüz ve istikrarsız ikili mücadelelerde sıfır hemen top kaybediyor ve yıkılıyor sonrada oyundan düşüyor. Malesef ben son bir senedir bunları yazıp çiziyorum tüm delgado fanatiklerine rağmen.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen abi aynen valla..Millet çalıma fln kanıyor herhalde..Sadece teknikle oynansaydı futbol Türkiyeden de bir sürü dünya yıldızı çıkardı..Ama gerçekler var ortada..Delgado çok yetersiz..Top rakipdeyken pasif..Çok top kaybı yapıyor..Deplasmanlarda top oynamıyor..Ben sezon sonu gitmesinden yanayım.. Bir takım 10 numaralı bir taktikle oynamak zorundadır diye birşey mi var? Olmasın 10 numara.. 2 tane koşan ortasaha çak oraya nokta transferle..Sadece biri bile 2 yönlü olsa yeter bunların..2 tane de forvet koy..Biri Holosko bak bakalım neler oluyor? Ama Türk futbolu 10 numaralı sistemn köpeği olmuş gidiyor. ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | senmisin bunu söyliyen metalist macından beri bas bas ertuğrul sitifa diyen adamın dediğine bakın sabırmış illk önce sabırı kendinde ara arkadaşım..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |