![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o febe maçından sonra ben batuhanı iç sevmiyorum o bobonun tırnagı olamas
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | cok simariksin kocum sen
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo onun yaşındayken,Worldchampionship U18 de gol kralı olmuştu...Batuhanın hedefi güzel ama gayreti az...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım geçmişte yaptığı hataları tekrarlamaz ve sadece işi ile üğraşır
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle büyük bir futbolcuyu kendine rakip secmesi bence onun icin yararlı. inş batu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar bence çalışırsa ve deneyim kazandıkça batuhan bobo nun yerini alabilir ve ondan daha üstün de olabilir.inşallah ta olur sonuçta kazanan beşiktaşımız olacak. umarım batuhan bobo ile rekabete girerde kartal bu yıl coşar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence batuhanda gelecek var çünkü ben bir kaç maçına tanık oldum gerçekten iyi bir forvette olan özellikler var eğer gol atmaya başlarsa ve bir tarafı kalkmazsa Türkiye ve Beşiktaş çok iyi bir futbolcu kazanacak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende emin olun herkezden fazla aşırı derecede bobo hayranıyım kimse bilemez ona olan hayranlığımı.ama konuya gelince neden olmasın ki batuhan evet tamm şımarık kendini büyük bi futbolcu sanıyo.ama bu komplesksinden kurtulup tecrbesini artırırsa çok büyük bir golcü olur ondan.ve olacanıda eminim yaşı daha çok genç böle şeyler yapması şımarık olması tabikide kötü bişey ama özgüveni olması ii bişey bişiler yapcanı sanması ii bişey gayretli bişeyleri başarmak istiyor umarım itdikleri olur.hayırlısı artık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu kafa yapını deği$tirmediğin sürece rakibin bobo değil İ.üzülmez bile olamaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |