![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertuğrul gitsin diyen arkadaşlara saygı duyuyorum. Peki kim gelecek? Lucescu.Lucescu iyi hoca, tecrübeli hoca...v.s.100. yılımızda Lucescu ile şampiyon olduk.O dönemdeki motivasyon, istek ve çoğu futbolcunun Beşiktan'a bu onuru kazandırmak için verdiği mücadele o şampiyonluktaki EN ÖNEMLİ faktördür.Peki daha sonra ne oldu arkadaşlar? Lucesculu 2. senemiz meşhur "11 puan öndeydik senesi".Haklı olarak diyeceksiniz ki "Hakemler,federasyon,saha dışında kazana azize...v.s" hepsine tamam, altına imzamı atarım. Peki geçen sene hakemler,federasyon,azize...v.s 15 puanımızı gasp etmediler mi? Lişverpool maçını hatırlatacaksınız, yine haklısınız.O zaman benimde hatırlatmam gereken bir şey var.Benim neslim ingilterenin Türkiye'yi 8-0 yendiği maçLARI hatırlar eminim.Hatta ingilizlerin 1 golü de sayılmamıştı,ofsayt gerekçesi ile.Türkiye'de de 8-0 yenilkdik ingilizlere...Hocamız kimdi?Mustafa Denizli!Evet çoğu arakadaşımızın "Ertuğrul gitsin" konu başlıklarına yazdığı Teknik direktör,Beşiktaşımızın başında görmek istediği teknik direktör.Denizli Türkiye'nin en kariyerli, en başarılı teknik direktörleri arasındadır, buna lafım yok.E peki bu 8-0 ları ne yapacağız? Arkadaşlar,Sinan Kaloğlu,Okan Koç,Ahmet Dursun,Ramazan Kurtuluş,Eser Yağmur..hatırladınız mı?Bu isimler Beşiktaş'a geldiğinde geleceğin yıldızı olarak gösterilen isimlerdi.Ahmet Dursun'u ayrı bir yere koyuyorum çünkü o Barcelona,gs,fb,ts..demeden en zor maçlarda takımımıza hayat veren gerçek bir yıldızdı.Forvete ihtiyacım yok deyip, Hasselbaink ve Martin Palermo'yu red eden, devre arasında Adrian İlie'yi getiren, Ganea'yı(Rumen forvet) ısrarla isteyen kimdi?Giunti,İlhan,Nouma,Ahmet Dursun,Cordoba...v.s gibi Beşiktaş için efsane olmuş futbolcuları kim gönderdi?Sina engin demeyin bana lütfen bu nasıl bit teknik direktör ki, en iyi oyuncuları giderken "DUR" demiyor. Beşiktaş istediğimiz gibi oynamıyor buna da haklısınız...Peki genel olarak Türkiye Ligin'de süper futbolu kim oyunyor?Yazın YARI FİNALE çıkmış milli takımızın oyununu beğenen var mı? Türk futbolunu kalitesi düşük, bunu ne yazık ki kabul edelim. Bu kaliteyi yükseltmesi için de yabancılardan medet ummayı bırakalım artık.Yabancılar işler kötü giderse alır tazminatını gider. SANKİ HER SENE UEFA KUPASI ALIYORDUK DA BU SENE ALAMAYINCA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU.Gerçeklere dönelim çok iyi bir takımla mücadele ettik, kaybettik olan oldu. Uzun yazdığım için kusura bakmayın,KISACA SÖYLEYEYİM umarım yanılırım ama hoca değişikliği bu senenin de kaybedilmesi olur.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | muhtesem yonetimimiz ertugrul hocaya baskada sans birakmadi arkadaslar birakirsa kimse bizi yari ylda birakip gitti art zurt diye arkasindan atip tutmasin bari su anda besiktas vcamiasi icinde besiktaslilik durusu diye adlandirilan durus konusunda tek ve en iyi ornektir ertugrul saglam batuhan karadeniz serdar ozkan aydin karabulut necip uysal ve daha bir suru genci hediye etti bu takia ertugrul hoca levent erdogan denen konusma ozurlu (bide avukatmis bu adam hayretler icindeyim) ve nesetmidir serefmidir yalcin denen zibidi ne verdi bu takima yaziklar olsun bir yonetim sampiyonluga giden tkimini ancak bu sekilde baltalayabilirdi helal olsun tutupta denizliyi falan basa getirirlerse bu sene besiktasi izlemeycegim artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaşlar olay ertuğrul hocanın gitmesiyse gitsin ancak bakın beşiktaşlı ve Türk teknik adam yeni gelecek adam parasına bakar,yenilse de Aragones gibi fazla koymaz,en fazla yollanırım ve tazminatımı alırım der.Ama Ertuğrul Hoca geçmiş olaylardan tecrübe çıkaracaktır,yani yönetim diyor ki transferi hoca yaptı SODYUM HİDROLÜR,diyorum sen hoca 1.5 geçmesin de 50 adam koy önüne sonra bunlardan seç de sonrada hoca seçti de YUHHHHHHH.Adamı hasta etmesinler aptal mıyız biz yaww.Neyin ne olduğunu biliyoruz,beşiktaşı çok sevmene rağmen Demirören İSTİFA et bu vebal yoksa seni öldürür.Yazık etme ne hocaya ne de bu en büyük camiaya.SABREDELİM ARKADAŞLAR,OCAK TRANSFER DÖNEMİNDE KARARIMIZI VERELİM BAKALIM TRANSFERİ KİM YAPIYPR YADA YAPTIRIYOR. Sanki Ertuğrul Hoca Kewelları Barosları Guizaları istemez neden böyle transfer yapsın,akılsız olması lazım,yönetim diyor ki hoca kimi dediyse aldık,sanki hoca eto dese ronaldinho dese alacaklar.Alamazlar,bundan dolayı Hoca da isteyemez,ben gençken babama bana mercedes al diyebilir miydim hayır.Oyüzden Doğan dedim,işin özü kulübü borca sokanlar HESAP VERMELİ... SAYGILAR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Ertugrul hoca en azından del bsque,tigana ve rizadan daha iyi bir hoca belki onun döneminde aldıgımız yenilgiler çok agırdı ama biz beşiktaş'ın kendi yetiştirdigi evladını kovacak rencide edecek kulub değiliz so sözüm budur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım sen git hocayla paylaş bu durumu kişisel durumlar bizi ilgilendirmez bizi Beşiktaş ilgilendrir ugraşanlarla savaşsın beşiktaşı da batırsın ole mi ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kusura bakma arkadaşım Del bosque den tiganadan daha iyi diyorsan sen futbol dan anlamıyorsun demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul hoca takımı bıraktı diyelim lucescu gelmesi daha belli değilken takıma gelecek herhangi bir hocanın takıma adapte olması futbolcuları tanıması ne kadar sürecek avrupa kupası gitti derken ligde elimizden gitmesin
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 5 Senede 4 teknik adma değişti hiçbir ilerleme kaydedilmedi ertuğrul onurun gururun beşiktaşlılığın savaşçılığın varsa bırakma bu leş kargalarına karşı ortalığı boş bırakma kafanı önüne koy ve yanlışlarından ders al.Bir sözde burdaki arkadaşlarıma beşiktaşlılık duruşu nedir unutmıyalım lütfen
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |