![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadaşım bu yönetim geldi böle oldu ortada başarı felan yok ki ne kombinesinden bahsediyosun ne formasından rakiplerimiz formaları şimdiden çıkarttılar biz hala bekliyoruz geçen senenin gormalrınımı alalım çıkartsınlarda alalım hemencecik formaları stad konusunda da sen biliyomusun hangi stadda maç yapacağımızı belli sölede alalım
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
itirazımız başka şeye. ama sen de bunun farkında değilsin. kombine diyorsun; sayın demirören kombineleri satışa çıkardığında hangi stadda oynayacağımızı biliyor muydu??? o bile bilmezken kim gidip kombine alır ki?? sen bu demirören hayranlığınla almışsındır belki. forma diyorsun; herkesin üzerindeki formaları da söyler misin???farketmediysen ben söyleyim: herkeste 100. yıl ve ondan sonraki senenin formaları mevcut. neden acaba??? burasını da sen düşün. carewli senedeki siyah ve beyaz formaların yakasının içine 3 tane insan boynu sığar.damalı ise naylondan ibaret bir formaydı. ondan sonraki sene umbronun çubuklusu galatasarayın bir önceki sene giydiği formanın aynısıydı. beyaz ise tam bir faciaydı.siyah ise body mi forma mı belli değildi. ilk defa adam akıllı formaları geçen sene çıkardılar. onlardan da alan aldı zaten. 100-200 bin euro fazla alacağım diye formaları, salı pazarı kalitesinde çıkarttıyorsan kimse almaz. o formanın siyah ve beyazı yeter. böyle düşünüyorum ama kaliteli de olmasını istiyorum. küçük hesaplar peşinde koşarken çok şey kaybediyorsun demirören.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sağol kardeşim beni anlayan bir tek sen varsın burda.hala anlatamadım burdakilere anlık başarıların sadece geçici bir sevgi olduğunu.hala bana şampiyon olamıyoz diyolar.hep destek tam destek demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
yazdığım şeyleri okumadan cevap veriyorsun bu da çok komik oluyor. bilmem farkında mısın???
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen boş konuşuyosun o yüzden bende sana alakasız bi cevap veriyorum.yaptığın yoruma başka ne yazabilirim ki.senle benim bu takımı tutmakta ki amaçlarımız çok farklı.sen başarı şampiyonluk yada günü birlik sevinçler için tutarsın ben ise karşılıksız severim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67398-sinan-engini-seven-ve-yonetimden-memnun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |