![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ertuğrul sağlam ın ez azından devre arasına kadar takımın başında tutulması gerektiğini hep sölüyorum ( tabikide istifa edicekse ) ama etmeyecekse bence zaten sağlam da sorun yhok sorun yönetimin maddi imkansızlığı ve alınamayan gerekli futbolcular sorun ertuğrul sağlamın cıkardığı kadroda ilk 11 de oynayacak futbolcular olduğu halde hiç bir futbolcunun mücadele etmediği sadece gözüme çarpan ve beni etkileyen tek futbolcu nobre dir böyle konularda bizim diğer 7 8 futbolcu nobre kadar hırslı oynasa en takımdaki diğer futbolcular utanır onlarda daha hırslı mücadeleden kacmayan bir görüntü verirler en önemlisi takım olduklarını ve basarıya ac olduklarını hatırlarlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli gelirse Beşiktaşın elinde 1 tane genç oyuncu kalmaz..Çünkü Denizli , genç oyuncuları sevmez..Onun Futbol anlayışı; spektaküler oyuncuların maç içinde parlamaları ile sonuca gitmektir.Kimse o gelirse iyi futbol beklemesin.İyi oynayan takımlar karşısında havlu atıp panikler...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mustafa denizli besıktası calıstırmamasına ragmen besıktaslı oldugunu duymustum ama bjk maclarında yorumlarda besıktası sureklı elestırıyordu bakalım kendı gelırse ne olacak
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Denizli gelicekse bırakın takım SAĞLAM kalsın ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Aman Allah korusun Beşiktaşı tam batırır bunlar
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben Denizliyi cok iyi hatirliyom ve ondan gelmesini istemiyorum zaten ![]() Denizli gittigi her Takimi batirmayi basaran bir Teknik Direktördür. Milli Takim olsun ondan önce Fenerbahce olsun, hücuma dönük oynatmayi sevmeyen ve genc Oyunculara sans tanimayan bir Hoca bana göre. Bu demek olur ki Batuhan ve Aydin gibi Oyuncular Kadro disi kalabilir. Ayrica Kariyeri olmasi hic önemli degil. Fatih Terimin Kariyerine bakiyorum, ne kalmis geriye, Milli Takimin Durumu ortada. Son olarak da, ben sahsen Mustafa Denizlinin Besiktasli olduguna inanmiyorum, zaten de hic Besiktasa sahip ciktigini yada övdügünü duymadim, duyan varsa bana yazsin lütfen ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bu nedir ne biçim bi yönetimdir ne kadar basitçe hareket ediyorlar yaa madem istifa edecek ertuğrul sağlam tayfuru getir şimdilik tkmın bşna iyi idare etmişti sene bşndada alırsın adam akıllı bi teknik trektör ne yani biz şimdi 2-3 sene daha denizliyimi çekicez yaa öff yaniii
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendisi bi çok kere beşiktaşlı olduğunu söylemiştir,canlı yayında adamın ağzından duydum beşiktaşlıyım dedi inanmayanlara duyurulur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |