![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Evet metalist maçında istifa diyenler nerde..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | alkışlıyorum dostum kimin iyi kimin kötü olduğuna bile karar veremeyen kör bi taraftarlarımız var..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimileri sevine kimileri dövüne... Yazıkkk!!!
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öncelikle kendisi çok özleyeceğim... daha önce beşiktaştan ağlayarak kopartıldı, şimdide aynısını yaptılar... buna sebep olanlar hala orada umarsızca dururken bu olay ertuğrul hocama hiç yakışmadı kırım kongo kenesi gibi yapışıp beşiktaşın kanını emenler gitsin senin yerine... ondan önce gitmesi gereken çok adam vardı... bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum...beşiktaşa yaptığın hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürler...
__________________ kartal | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | en büyük hatası adi basındaki kalemşörlerin baskısı altında kalmasıydı.Ne güzel her şey güzel gidiyordu be hocam sende niye bozdun takımı! Her hafta farklı bir taktik farklı bir 11!Niye dinliyorsun sen bu deyyusları.Malesef bir değerimizi daha kaybettik.Helal olsun Y.D. köpekler kadar onurun varsa bırakırsın sende...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bırakın bu işleri arkadaslar. Rakipler avrupada top kostururken biz ligde sampiyon yapacak diyoruz. Ne cabuk unuttunuz liverpool lları metalist macını daha fazla faciaya gerek yok. Ertuğrul Saglamın aile yasantısı siyasi gorusu beni ilgilendirmez. Bence Ertuğrul hocayla ileriye donuk ve bir marka takım olma yolunda başarılı olamayız. Dikkat ederseniz anadolu takımına donduk rakiplerden korkarak top oynuyoruz. Takımın kendine güveni yok o gazı verip sahaya süremiyor takımı ve en iyisi onun altyapının başına geçmesiydi bence. Sadece taktikle olmuyor maalesef bu işler. Velhasıl kelam Ertuğrul kişilik olarak çok iyi bir insan ama Beşiktaşımıza yetersiz . Bundan sonraki kariyerinde başarılar hocam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
1-fb yi anlatmaya gerek yok 6 maç 4 mağlubiyet dünya transfer parası guiza-emre-dede 2-gs desen defans faraş olmuş. baros-kewel-meira gibi adamlar aldı bellizonayı zar zor geçti gruplarda görücem ben onları hemde metalist çıkmış. şu ligde ertuğrul hoca banko şampiyonluk yaşardı. 3-ya tottenham-barca-arsenal-bayern munih-milan-roma vs bunların sezon başından beri maçlarına bak neler olmuş ne sonuçlar alınmış. hepsi hocamı değiştirmiş. 4- zico geldiğinde neler yaptı neler appiahtan sağ kanatlar falan filan ön elemede kıeve elendi şamp. ligine veda etti ama adamlararkasında durdu hoca değil dediğimiz adam ( ben beğenmiyorum hala)fenerde neler yaptı.devide buda topçumu dedi çok bilmiş basın yabancı kontenjanındayken aurelioyu yollayan profosör dahiler şimdi sen zicoyu nasıl yollarsın aurellio yu nasıl kaçırırsın diyolar. kısaca basının aklına uyarsan kaostan kurtulamassın onlarada malzeme çıkar. yarında dere geçerken at değiştirilmez beşiktaş yanlış yaptı derlerse şaşırmayın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |