![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sen istifa etmicen başkan edicek. keşke istifa ediyo madem ertuğrul keşke ben istifa etmiyorum sayın demirören etsin deseydi. herkes bi içiini dökseydi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burdayız da sen adam akıllı bir konuş istersen o saçma sapan baki,burak koray gibi adamlarla 3 kupa kazandıran bir teknik adamı gönderdi bu başkan. acını anlıyorum geniş düşünmeni öneririm. yazdım bak ertuğrul hocanın basın açıklaması adı altında söylediği başlığada yazdım. BU ARADa ŞÖYLE DÜŞÜNÜN ERTUĞRUL HOCA deneyimsiz di açıkçası bu kulübe erken geldi birkaç yıl daha çalışsa idi çok daha iyi olacaktı fakat hayırlı bir karar verdi 1 ay sonra kulüp karışır şimdiden söylüyoruum bu beceriksiz yönetimle , en azından Ertuğrul hoca bu enkazın altında kalmayack başarısız gözü ile bakılmayacak en azından ligde iyidi kariyeri adına güzel bir hamle yaptı .helal olsun sebayıda andı . bu arada ben Ertuğrulu beşiktaşın başında istemiyorsam sırf bunun için istemedim ileride kendini dahada iyi yetiştirir hazır bir şekilde bakarsınız başka bir yönetimle gelir . ama bu yönetim ve sinan hiçbir zaman geri gelemez .
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sen iyi bi beşiktaşlıydın hocamm.beşiktaşlı duruşunu gösterdin yineee...senin alnın açık seni bu hale düşren yönetim utansın..güle güle büyük beşiktaşlıı....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaptığın herşey çok güzeldi adam gibi geldi adam gibi gidiyor hata oldu sıra yönetimde tönetimm istifa istiyoruz!!
__________________ Şampiyon olalım bu sene Uçalım göklere Koyalım cimboma fenere ßir çizik atalım dertlere ßeşiktaş’ım adını yazalım her yere | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun . yönetim , demirören . Siz bu takımı geriye götüren unsurlarsınız . defolun lan ! kına yakın ulan istifa diye bağıranlar ileride anlıyacaksınız değerini . sizde futboldan anlıyorsanız inekte anlıyor futboldan
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
rockolik_1903 ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seni unutmıcaz ertuğrul hoca
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nerden bahsediyonuz ya futbolcular bile isyanda iletişim kuramıyoruz diye inönüde 2 maç izleyipte forumda takip edip beşiktaşlıyız die geçinin ondan sora sağlamı istemeyenleri eleştirin | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |