![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar bu yönetimin gitmesi için daha değişik, daha etkin yöntemler kullanmalıyız. Bence Beşiktaşımızın maçlarında 90 dakika başka bir tezahürat yapmadan yönetim istifa sloganları atmalıyız. Bundan sonraki maçlarda bunu yapalım lütfen. Lütfen tribün liderleri arkadaşlarımızı göreve çağırıyoruz, hep birlikte tek ses, tek nefes yönetimi istifa etmek mecburiyetinde bırakalım, Beşiktaş'ımızın iyiliği için.
__________________ Kartallar yalnız uçar !!! | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | O çok dillendirdikleri Beşiktaş'lı duruşunu sergileyen Ertuğrul Sağlam Hocamın karşısında saygıyla eğiliyorum.. Demirören yönetimi olduğu sürece birşey beklemiyorum! İstifa etmesi gereken asıl kişiler hala yerinde duruyor! Yönetim istifa!
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Herkez Ertuğlul Sağlam olamaz!..Adam gibi geldi, adam gibi gidiyor, alkışlanarak geldi, alkışlanarak gidiyor, kimseye nasip olmaz bu!..Demirören yönetimi şereften yoksun olduğu için, haysiyetsizlerden oluşan bir topluluk olduğu için istifa mistifa etmezler, edemezler!..Kulübü mahvettiler, ama işleri daha bitmedi, sonumuzu göremiyorum bu yönetimlen!.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | YÖNETİM İSTİFA YETER ARTIK KAÇ SENEDİR HEP ÇİLE HEP ÇİLE GELDİNİZ GİBİ GİTMESİNİDE BİLİN!!!!
__________________ BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ertuğrul hoca beşiktaşı cok sevidğinden ve bu şerefszlerle uğraşamayacağından istifa etti .. yönetim sana sesleniyorum birzcık seviyosanız beşiktaşı istifa yeter artık vallahi billahi sabırlar taştı..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben hayatımda demirören ve ekibi kadar gurursuz kişiliksiz insanlar görmedim kendileri takıma ne kadar zarar verdiklerini görmüyolar hocaları kötülüyolar biraz onur varsa D.ören ve ekibi bi an önce istifa ederler adam gibi adam ertugrul hocayıda bıktırdılar istifa ettirdiler d.ören ve ekibi özellikle d.ören sinan engin ve levent erdogan kendilerine bol bol kına yaksınlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |