Simdi güzel arkadasim, talip var, ama basimizda sihirli bir güç var. O sihirli gücün adi: Erdogan Demirören, yani baba Demirören.
Ne zaman isler kötü gitse, istifa diye bagrilsa bu adam karsimiza çikiyor ve muhalefeti susturuyor ondan sonra ortaliktan kayboluyor. Neden? Kendi islerinden uzak tutmak için, oglunu biraz daha uzaklastirmak için. Hani, nerede babasi suanda? Eger biraz daha protesto edilse, yine çikar! Besiktas'ta isler iyi gitmiyor, tükürülenler yalaniyor ve herkesde bunu yiyor. Ali Gültiken gönderildi, bana açiklarmisiniz neden? Ali Gültiken'in yaptiklari, Sinan Engin'in yaptiklarindan dahami az idi? Hani alinmayacakti Engin? Bana açiklayin o zaman bende destekleyelim.
Ben bunlara karsiyim çünkü Besiktasim degerlerini kaybediyor. Ben bunlara karsiyim çünkü ben Besiktasliyim, çünkü ben Kara Kartalimi seviyorum. Eger siz istemiyorsaniz o baska, ama lütfen bana gelip bunlari savunmayin.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' |