![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eline yüregine sağlık kardeşim aynı duyguları hissediyoruzz... Biz sewinmek için sewmedikki noldu yani uefa ya weda edildi diye gelecek paraları alamadın mı yönetim wah wahh cok ama cok üzüldüm diyemicem gecen sezon bu adamları alsa idin şuan bu takım gruplarda idi....dar düşünen yönetime HAYIR ULAN....sewgi para değildir.....DELİKANLI OLUN BİRAZZZ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun ertuğrul hocamızı gönderen ******** zihniyet biras haysiyetiniz olsa şimdi kulubü terketmiştiniz bari devre arasına kadar mehmet ekşi takımı çalıstırsında bi işe yarasın | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beşiktaşıma yakışan,beşiktaşlı duruşunu en iyi şekilde temsil eden,buna rağmen hep üstüne gidilen,yıpratmaya çalışılan,top yekün kolpa basın vede kolpa yönetimi istifaya çağırıyorum...kimse beşiktaş kulübünü kendine mal edemez...adam gibi adam ertuğrul sağlam | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |