Alıntı:
candankolik´isimli üyeden Alıntı
galatasarayla fenerbahçe şampiyonluk için çekişirken ve beşiktaş da ilk 5 için cebelleşirken, kışın ortasında o stadda 10 bin kişiden fazla adam vardı. ergun gürsoy gibi biri görebiliyor ve bunu kandi taraftarını yererek dile getiriyor. senin söylediğin şeye bak. sevinmek için sevmemek bizim ruhumuzda var zaten. 1 maç yenildik diye futbolcu döwmeye gitmeyiz başkaları gibi.
itirazımız başka şeye. ama sen de bunun farkında değilsin.
kombine diyorsun; sayın demirören kombineleri satışa çıkardığında hangi stadda oynayacağımızı biliyor muydu??? o bile bilmezken kim gidip kombine alır ki?? sen bu demirören hayranlığınla almışsındır belki.
forma diyorsun; herkesin üzerindeki formaları da söyler misin???farketmediysen ben söyleyim: herkeste 100. yıl ve ondan sonraki senenin formaları mevcut. neden acaba??? burasını da sen düşün.
carewli senedeki siyah ve beyaz formaların yakasının içine 3 tane insan boynu sığar.damalı ise naylondan ibaret bir formaydı.
ondan sonraki sene umbronun çubuklusu galatasarayın bir önceki sene giydiği formanın aynısıydı. beyaz ise tam bir faciaydı.siyah ise body mi forma mı belli değildi.
ilk defa adam akıllı formaları geçen sene çıkardılar. onlardan da alan aldı zaten.
100-200 bin euro fazla alacağım diye formaları, salı pazarı kalitesinde çıkarttıyorsan kimse almaz.
o formanın siyah ve beyazı yeter. böyle düşünüyorum ama kaliteli de olmasını istiyorum.
küçük hesaplar peşinde koşarken çok şey kaybediyorsun demirören. |
zaten böle konuşa konuşa sebayı da gönderdiniz küfür ederek bilgiliyi de sıra demirörene geldi demi.fener denizli maçında şampiyonluğu kaybetti bir sene sonra adamlar 30 bin kombine aldı.siz naaptınız şampiyon olamıyoz diye kombine alma forma alma tepki böle gösterilmez.o stadı doldurur orda tepkini gösterirsin.çünkü bu şekilde bjk zarar görür.