![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bu saatten sonra gelecek antrenör kim olursa olsun bir faydası olacağını sanmıyorum.yeni gelen adam takımı tanıyım sistemi belirleyim diyene kadar sezon sonu gelir.hele bir de ligi bilmeyen bir teknik adamsa çok zor günler bizi bekler.bence ertuğrul ile ne olursa olsun sezon sonuna kadar gidilmeliydi.en azından kadroyu ligi biliyor ve bjk yı öyle böyle şampiyonluk yarışında tutabilirdi.fakat şimdi gelecek yeni adamı bence çok zor günler bekliyor.birincisi kadroyu kendisi kurmadı.ikincisi talımı tanıyana kadar belki de beşiktaş şampiyonluktan kopmuş olabilir.o zamanki tepkileri nasıl dindirebilecekler? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kuman abi ; adam valenciayı küme düşürdü ![]()
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENCE DENIZLI VE SERGEN, SINANIN DA HEMEN GITMESI TABI.
__________________ Ne Mutlu BESIKTAS liyim Diyene... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bakın arkadaşlar ben şu durumda oyumu denizliden yana kullanırdım en azından türk bizim ortamımızı biliyor hem beşiktaşı hem diğer lig takımlarını tanıma mazereti olmıyacak yabancı gelirse alışma sürecinde zarar görürüz hele f.b. ve g.s. hayal kırıklıkları yaşarken böyle bir riske girmeyelim denizli ile anlaşılsın luce ye gelince oldum olası beşiktaşa yakıştıramadığım bir hoca olmuştur şampiyon yaptı bizi 100. yılda ama bu olay bile ona olan kızgınlığımı gidermedi zatı muhterem bi zamanlar g.s. nin başında iken beşiktaşı kast ederek köpekler istedi diye atlar ölmez demişti bırakın bu adamı allah aşkına ondan başka kim gelirse gelsin yeterki luce gelmesin ha birde en önemlisi demirören sinanıda alıp gitsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence rijkard çok hezimet yaşar bu ligte koumanda çok hezimet yaşar bence luce gelmez s.enginle çalışmaz hırvat milli takım teknikdörü gelmez shildenfield olayını en iyi o biliyordur heralde ülkesinde dalga geçilen bir takıma gelmek istemez karizmasını çizdirir daumda gelmez almanyada mutlu beşiktaşa gelip kanser olmak istemez kala kala denizli kalıyor onuda taraftar istemez .yorumlarım nasıl bence mehmet ekşi takımı hakediyor ona nasip bence bu iş güvensinler ona yanına da bir kondüsyoner alsınlar belki başarı gelir ama o zamanda başarı gelmez çünkü sinan engin ve bu yönetim var bence yönetim ve engin istifa etsin lig bitmeden şampiyon oluruz bugün.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |