![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dörtlü tandem savunmanın önünde çift ön liberolu çok koşan bir ortasaha ile oynamadığımız sürece daha çok şampiyonluklar, çok futbolcular kaybedilir... Benim taraftarı olduğum sistem 4-2-3-1. Aklımdaki kadro da şöyle: Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapotocny - Tello Uğur - S. Kurtuluş (Cisse) Holosko - Delgado - Aydın Bobo (Nobre) İ. Toraman kesin kalmalı!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | SORUN DELGADONUZ VARSA KUVVETLİ SİSTEMİ OLAN TAKIMA KARŞI TEK FORVET OYNAMANIZ GEREĞİNDENDİR..DELGADOYU BJK'TA KESECEK VE O YETENEKTE FUTBOLCU OLMADIĞI İÇİN DELGADO OYNAMALIDIR BU YÜZDEN 4-3-2-1 4-4-1-1 BİZE UYGUN..KARŞI TAKIM KAPANACAKSA İNÖNÜDE BİZE O ZAMAN 4-3-1-2 OYNARIZ..O DA HER MAÇTA OLMAZ ZATEN BİR TAKIM 2 SİSTEMİ DE İYİ OYNAMALI ALTERNATİFİ OLMALI..BİZİM SORUN DELGADOYU 4-4-2 DE CİSSENİN YANINDA OYNATIP ONDAN EMRE-AURELİO GİBİ TOP KAPMASI BEKLENMESİDİR BU OLMAZ ELDEKİ OYUNCUYA GÖRE YAPILMADILIR SİSTEM... BEN CİSSEYİDE ZATEN BEĞENMİYORUM ADAM ÖNLİBERO DEĞİL ORTASAHA ADAMI ORAYA DAHA AGRESİF BİR ADAM LAZIM..CİSSE-UGUR CİSSE-S.ÖZKAN UGUR-S.ÖZKAN TELLO-CİSSE ÇIKABİLİRİZ ORTADA AMA DELGADO-CİSSE SIKINTILI OLMAZ ÖYLE BÜYÜK TAKIMLAR BİLE İKİ KOŞAN MÜCADELE EDEN ADAMA DÖNMÜŞKEN BİZ NE BEKLİYORUZ..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |